Στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για την αποψινή αναμέτρηση με τη Ρεμς είναι ο Λιονέλ Μέσι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Αργεντινή, την περίοδο των Χριστουγέννων, ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Έτσι, άργησε να επιστρέψει στην Γαλλία και έχασε τις αναμετρήσεις με την Βαν για το Κύπελλο στις 3 Ιανουαρίου και δύο αγώνες της Ligue 1, εναντίον της Λυών στις 9 Ιανουαρίου (1-1) και της Μπρεστ το περασμένο Σάββατο στο «Παρκ Ντε Πρενς» (2-0).
Την προηγούμενη Τρίτη ο Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι (23/01, 21:45) με τη Ρεμς.
Η τελευταία φορά που ο Αργεντινός άσος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παρί ήταν στις 22 Δεκεμβρίου, απέναντι στη Λοριάν.
Πηγή: sdna.gr
Αύριο Κυριακή κρίνεται το τελευταίο εισιτήριο υποβιβασμού στην δεύτερη κατηγορία με τρεις ομάδες να δίνουν μεγάλη μάχη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/05 @ 14:14
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ούτε ο ίδιος πίστευε ότι η παρθενική χρονιά του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ θα είναι τόσο επιτυχημένη.
10/05 @ 12:00
Τη φανέλα της Άρσεναλ θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Μάρτιν Θουμπιμέντι, με τον Ισπανό χαφ να συμφωνεί σε όλα με τους «κανονιέρηδες» και θα γίνει το νέο γρανάζι στη μεσαία γραμμή του Μικέλ Αρτέτα
10/05 @ 10:32
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Σακίλ Ο’ Νιλ φέρεται να είναι ανάμεσα στους έμπιστους ανθρώπους του νέου επενδυτή της ομάδας.
10/05 @ 10:10
Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως η Άρσεναλ έχει σκοπό να κλείσει τον Ζοάν Γκαρσία, τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, με στόχο να τον φέρει άμεσα στο Νησί
09/05 @ 23:53
Με την αύρα των ονομάτων της μητέρας τους στην πλάτη, οι παίκτες της Μίλαν σταμάτησαν να σκέφτονται από τώρα τον προσεχή τελικό του Κυπέλλου και έφτασαν στο 3-1 με ανατροπή επί της Μπολόνια.
09/05 @ 22:38
Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας του Πίττα επικράτησε με 3-0 της Μπότεφ του Κέρκεζ στο ντέρμπι του Βουλγαρικού πρωταθλήματος για την 33η αγωνιστική.
BEST OF THEMASPORTS