Να υπογράψει στη Ρεάλ παρότρυνε τον Κιλιάν Μπαπέ ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε με τον ίδιο να δηλώνει περήφανος που φόρεσε την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έχει συνδεθεί όσο κανείς άλλος μαζί της.

Η «Βασίλισσα» κάνει ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να αποκτήσει τον Γάλλο σέντερ φορ, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία και ανήκει είναι αυτή που παραμένει ανένδοτη.

Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου, με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι «μερένγκες» έχουν ήδη έτοιμη την συμφωνία για την απόκτηση του 23χρονου, που δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα τουλάχιστον πριν από τον Φεβρουάριο.

Ο άσος της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σε συνέντευξη που έδωσε στην γαλλική «Equipe» ανέφερε σε αυτή, πως ο Μπαπέ του ζήτησε την γνώμη του κι αυτός τον παρότρυνε να μετακομίσει στην «Βασίλισσα».

Πιστεύω επίσης ότι υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που τον θέλουν: αν είσαι προπονητής, έχεις τα μέσα να τον υπογράψεις και δεν θέλεις να πάρεις τον Εμπαπέ, είσαι σε λάθος δουλειά. Με ρώτησε, ναι, και του είπα: "Αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα στη Ρεάλ".

Είχα την ευκαιρία να παίξω σε διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές χώρες, με διαφορετικούς πρωταθλητές και έτσι έμαθα και μεγάλωσα. Το να παίζεις "σπίτι" όλη σου την καριέρα είναι πιο εύκολο, κατά τη γνώμη μου. Αλλά αν ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου και πας σε άλλες ομάδες, είναι μια περιπέτεια».

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και στην βοήθεια που προσέφερε σε αυτή: «Βοήθησα την Παρί να αναπτυχθεί 100%. Κάθε μέρα δούλευα σε αυτό. Η Παρί ήθελε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, εντός και εκτός γηπέδου, αλλά υπήρχαν πολλά να κάνει. Είμαι περήφανος που λέω ότι ήμουν εκεί στην αρχή και που βλέπω πού είναι σήμερα. Ήταν φανταστικό».

Πηγή: Sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκανε «σεφτέ» στα πλέι-οφ η Ζεν Ζιλουάζ-ThemaSports
26/04 @ 00:17

Έκανε «σεφτέ» στα πλέι-οφ η Ζεν Ζιλουάζ

Η Σεν Ζιλουάζ κέρδισε με 3-0 την Αντβέρπ, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη διαδικασία των πλέι οφ και διατηρεί την επαφή της με την κορυφή.

Η Φέγενορντ καθυστέρησε την στέψη της Αϊντχόφεν-ThemaSports
26/04 @ 00:12

Η Φέγενορντ καθυστέρησε την στέψη της Αϊντχόφεν

Πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς η Φέγενορντ και δεν επέτρεψε την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Πίτερ Μπος.

Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι από το Μπράιτον!-ThemaSports
26/04 @ 00:04

Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι από το Μπράιτον!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 4-0 στην έδρα της Μπράιτον, έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα και ανέβηκε -με ματς λιγότερο- στο -1 από την Άρσεναλ.

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου-ThemaSports
25/04 @ 22:38

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου

Βαριά εντός έδρας ήττα με... 0-8 (!) από την PSV Αϊντχόφεν που βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, γνώρισε απόψε η Χέρενφεν, με τον Κύπριο άσο των γηπεδούχων, Λοΐζο Λοΐζου να μένει στον πάγκο.

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!-ThemaSports
25/04 @ 21:58

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!

Διεξήχθησαν τα τελευταία 18' συν τις καθυστερήσεις του Ουντινέζε-Ρόμα, με τον Κριστάντε να «χτυπά» στο 95' χαρίζοντας τη νίκη (1-2) στους «τζαλορόσι» που στρογγυλοκάθονται στην 5η θέση.

«Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον-Λίβερπουλ!-ThemaSports
25/04 @ 19:58

«Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον-Λίβερπουλ!

Έδωσε τις απαντήσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, αναφορικά με τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Τζέιντεν Ντανς έναντι του Ντάργουιν Νούνιες, στην ήττα της Λίβερπουλ από την Έβερτον. Νιώθει ότι τον προστάτευσε, θεωρεί πως δεν ήταν ένα παιχνίδι για ένα «παιδί 18 ετών»!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ