Οι δηλώσεις του Γιάννη

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Μιλγουόκι Μπακς τα βρήκαν σκούρα πριν από λίγες ώρες κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, αλλά κατάφεραν να κόψουν το νήμα, επικρατώντας με 94-90. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην βάλει το χεράκι του για να έρθει η νίκη και μάλιστα το έβαλε για τα καλά. Πως όχι άλλωστε από την στιγμή, που τελείωσε το ματς με 30 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ. 

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ελληνας σούπερ σταρ των Μπακς τοποθετήθηκε μετά από σχετική ερώτηση του SDNA για την δήλωση, που έκανε χθες (στο SDNA) ο προπονητής των Φίνιξ Σανς, Μόντι Ουίλιαμς: «Δίχως αμφιβολία ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ» είπε ο Ουίλιαμς, κάτι, πάντως, που βρήκε αντίθετο τον Αντετοκούνμπο: 

«Είμαι ταπεινός. Προσπαθώ πάντα να ακούω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους ανθρώπους, που με βοηθάνε να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Με τον προπονητή των Σανς δεν συμφωνώ, δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αν ήμουν, δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, γιατί αν πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος, μετά σταματάς να γίνεσαι καλύτερος. Θέλω να πιστεύω ότι έχω πάντα κάτι να κυνηγάω, έχω παίκτες μπροστά μου να κυνηγάω, ομάδες επίσης να κυνηγάω, να προσπαθώ κάθε μέρα να κερδίζω, θέλω να πιστεύω πάντα ότι μπορεί να γίνομαι καλύτερος. Το κοπλιμέντο από τον κόουτς Ουίλιαμς είναι τρομερό, αλλά δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, πρέπει να γίνω καλύτερος» είπε χαρακτηριστικά ο Giannis, λόγια, που δείχνουν το μεγαλείο του και έναν βασικό λόγο, που έχει φτάσει εδώ, που έχει φτάσει.

•    Τα ταξίδια λόγω του ιού έχουν γίνει πιο δύσκολα. Ετσι πήγα στις ΗΠΑ, αφού έκανα τις απαιτούμενες εξετάσεις στην Affidea, όπου τα πάντα λειτουργούν άριστα. Μάλιστα στην Affidea και σε κέντρα, όπως αυτό της Καλλιθέας, τεστ για τον ιό γίνονται και την Κυριακή.

Δείτε την απάντηση του «Greek Freak» από το 05:10 και μετά:

 Πηγή: www.sdna.gr

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eπίδειξη δύναμης των Θάντερ κόντρα στους Μάβερικς-ThemaSports
08/05 @ 09:36

Eπίδειξη δύναμης των Θάντερ κόντρα στους Μάβερικς

Το ρόλο του φαβορί επιβεβαίωσαν τα ξημερώματα οι Θάντερ, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν επίδειξη ισχύος απέναντι στους Μάβερικς, επικρατώντας 117-95 στο Game 1 για τους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA.

Οι Σέλτικς δεν αστειεύονται: Διέλυσαν τους Καβαλίερς για το 1-0 στη σειρά!-ThemaSports
08/05 @ 09:00

Οι Σέλτικς δεν αστειεύονται: Διέλυσαν τους Καβαλίερς για το 1-0 στη σειρά!

Κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Καβαλίερς δεν άφησαν οι Σέλτικς, οι οποίοι επικράτησαν 120-95 στο «TD Garden» και έκαναν το 1-0 για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Η εκπληκτική ατάκα του Γιόκιτς για την αντιμετώπιση των Τίμπεργουλβς: "Να έχω έναν κλώνο του εαυτού μου"-ThemaSports
05/05 @ 12:50

Η εκπληκτική ατάκα του Γιόκιτς για την αντιμετώπιση των Τίμπεργουλβς: "Να έχω έναν κλώνο του εαυτού μου"

Ο Νίκολα Γιόκιτς χάρισε μία εκπληκτική ατάκα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των Ντένβερ Νάγκετς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Την έσπασαν με το «καλημέρα» στους Νάγκετς οι ψυχωμένοι Τίμπεργουλβς!-ThemaSports
05/05 @ 10:50

Την έσπασαν με το «καλημέρα» στους Νάγκετς οι ψυχωμένοι Τίμπεργουλβς!

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκαναν σπουδαίο ματς στο Ντένβερ και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άντονι Έντουαρντς, επικράτησαν 106-99 των Νάγκετς, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης!

Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν τους Μάβερικς στα ημιτελικά της Δύσης-ThemaSports
04/05 @ 10:03

Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν τους Μάβερικς στα ημιτελικά της Δύσης

Οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν το 4-2 στη σειρά με τους Λος Άντζελες Κλίπερς (114-101) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης.

Οι Μάτζικ λύγισαν τους Καβαλίερς, ισοφάρισαν σε 3-3 και πάνε για... τελικό στο Κλίβελαντ!-ThemaSports
04/05 @ 08:59

Οι Μάτζικ λύγισαν τους Καβαλίερς, ισοφάρισαν σε 3-3 και πάνε για... τελικό στο Κλίβελαντ!

Οι Ορλάντο Μάτζικ έκαμψαν την αντίσταση των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Game 6, επικράτησαν με 103-96 και πλέον η σειρά θα κριθεί στο καθοριστικό Game 7.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ