Themasports

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (18/01) συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέα Μουζουρίδη, με τον επικεφαλής της στατιστικής υπηρεσίας της ΚΟΚ, κ. Νίκο Μαννούρη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της ΚΟΚ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκ μέρους της στατιστικής υπηρεσίας. 
 
Ο Ανδρέας Μουζουρίδης έδωσε τα συγχαρητήρια του προς όλα τα μέλη της εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ, καθώς η στατιστική υπηρεσία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες για την FIBA Europe, βάσει έρευνας που έχει πραγματοποιηθεί.
 
Από την πλευρά του ο Νίκος Μαννούρης προώθησε προς την ΚΟΚ τις εισηγήσεις των μελών της υπηρεσίας, οι οποίες έχουν ως στόχο την βελτίωση των συνθηκών εκπλήρωσης των καθηκόντων τους κατά την διάρκεια των αγώνων, την αναβάθμιση και βελτίωση της κάρτας μέλους της στατιστικής υπηρεσίας, αλλά και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με άλλες Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες.
 
Παράλληλα, συμφωνήθηκε όπως σε μεταγενέστερο στάδιο πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου θα εξεταστούν και άλλα θέματα που θα αφορούν τα μέλη της στατιστικής υπηρεσίας της ΚΟΚ. 
 
Τέλος, τα μέλη της στατιστικής υπηρεσίας της ΚΟΚ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για την ενεργή συμμετοχή τους στις κοινωνικές δράσεις που γίνονται εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Aπό ιστοσελίδα ΚΟΚ 

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…

Ήταν 6 Μαΐου 1980 όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…

Ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης-ThemaSports
06/05 @ 19:48

Ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης

Πόσο μπάσκετ ξέρει ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς... (6 Μαΐου 1973)

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ