Σηκώνεται η τρίχα με τα όσα είπε ο Νταβίνο Βέρχουλστ για την κορούλα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τις δύσκολες ώρες που έχει περάσει η οικογένειά του λόγω των προβλημάτων υγείας της κόρης του μίλησε στη Nova ο Νταβίνο Βέρχουλστ.

Μεταξύ άλλων, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης εξήγησε πως η μικρούλα ξεπέρασε τον καρκίνο με τον οποίο είχε διαγνωστεί το 2015 αλλά δεν θα περπατήσει ποτέ, ενώ μίλησε για το ίδρυμα ΚΟΜΟΚ και τον Τιμπό Κουρτουά.

Αναλυτικά:

«Το 2015 η κόρη μου διαγνώσθηκε με καρκίνο. Είδα παιδιά να παλεύουν στο νοσοκομείο, είδα παιδιά μόνα τους. Μίλησα στον φίλο μου και του είπα δεν γίνεται να βλέπουμε παιδιά να κοιμούνται μόνα στο νοσοκομείο.

 


Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν για προπόνηση, με πήρε η πρώην σύζυγός μου ότι πάει στο νοσοκομείο με το παιδί μας. Το ίδιο απόγευμα διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ξεκινήσαμε να ψάχνουμε θεραπείες. Ήταν δύσκολο . Ήταν μόλις εννέα μηνών. Την μία μέρα ήταν υγιής και την επόμενη ήταν τόσο άρρωστη.

Εγώ έπαιζα μπάλα, πήγαινα σε προπονήσεις και το παιδί μου ήταν στο νοσοκομείο. Έπαιζα και είχα στο μυαλό μου την κόρη μου. Το πρωί πριν την προπόνηση, πήγαινα στο νοσοκομείο να της δώσω ένα φιλί. Μετά την προπόνηση αλλά και πριν τα παιχνίδια πήγαινα να την δω. Ήξερα πως κάθε στιγμή ίσως να είναι η τελευταία.

Η Έλενα ξεπέρασε τον καρκίνο αλλά είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν θα περπατήσει ποτέ. Μετά τον καρκίνο, ο εγκέφαλός της "πάγωσε" κατά το 80%.

Το μήνυμά μου στους γονείς είναι να μην χάνουν την ελπίδα τους και ποτέ να μην αφήσουν μόνα τα παιδιά τους! Το παιδί σου σε χρειάζεται. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, αλλά το χαμόγελο της κόρης μου κάθε μέρα που έφτιαχνε την μέρα.

Στην πρώτη εκδήλωση της ΚΟΜΟΚ ήταν ο Τιμπό Κουρτουά. Του εξήγησα τι συνέβη στην κόρη μου. Τότε έπαιζε στην Τσέλσι, θυμάμαι πως μόλις του μίλησα για το ίδρυμα, το ίδιο απόγευμα ήρθε στην εκδήλωση. Έφυγε τέσσερις ώρες μετά. Εκπληκτικός άνθρωπος. Ήταν απίστευτο για τα παιδιά που είδαν τον Κουρτουά.

Μιλάμε αρκετά ακόμη και σήμερα, είναι τρομερός χαρακτήρας».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρετά Λάιφη η Σταντάρ -ThemaSports
14/05 @ 13:30

Αποχαιρετά Λάιφη η Σταντάρ

Μετά από 8 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Λαίφης φεύγει από την Σταντάρ Λιέγης

Χρυσό αγόρι χαρακτηρίζει η GAZZETTA DELLO SPORT τον Ζάνο (Φωτογραφία)-ThemaSports
14/05 @ 13:00

Χρυσό αγόρι χαρακτηρίζει η GAZZETTA DELLO SPORT τον Ζάνο (Φωτογραφία)

Αποθέωση για τον Ζάνο Σάββα στην Ιταλία

Ξέρανε τη Λίβερπουλ η Άστον Βίλα με τρομερό comeback!-ThemaSports
13/05 @ 23:58

Ξέρανε τη Λίβερπουλ η Άστον Βίλα με τρομερό comeback!

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να προηγείται με 3-1 μέχρι το 85’ κόντρα στην Άστον Βίλα, η οποία έσωσε την παρτίδα (3-3) με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, κάνοντας βήμα για το Champions League.

Προσπέρασε τη Τζιρόνα η Μπαρτσελόνα - Νίκη 2-0 επί της Σοσιεδάδ-ThemaSports
13/05 @ 23:57

Προσπέρασε τη Τζιρόνα η Μπαρτσελόνα - Νίκη 2-0 επί της Σοσιεδάδ

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε κόντρα στη Σοσιεδάδ και να προσπεράσει την Τζιρόνα στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Φιορεντίνα – Μόντσα 2-1: Με… άρωμα τελικού Ευρώπης και εκπληκτικό Αρτούρ, οι «βιόλα» ανέτρεψαν τα δεδομένα -ThemaSports
13/05 @ 23:45

Φιορεντίνα – Μόντσα 2-1: Με… άρωμα τελικού Ευρώπης και εκπληκτικό Αρτούρ, οι «βιόλα» ανέτρεψαν τα δεδομένα

Αν και η Μόντσα «πάγωσε» από νωρίς το Αρτέμιο Φράνκι, η Φιορεντίνα με… αέρα Ευρώπης, έφερε τα πάνω κάτω και πήρε τη νίκη, χάρη στο φοβερό γκολ του Αρτούρ (13/05, 2-1).

Ο Λούνιν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029-ThemaSports
13/05 @ 16:00

Ο Λούνιν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029

Σε συζητήσεις εδώ και αρκετές εβδομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης και ο ΑντρέιΛούνιν συμφώνησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους, με το υφιστάμενο συμβόλαιο να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ