O πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Χάρης Πογιατζής, μίλησε στον Super Sport Fm, για το πόρισμα Παπασταύρου, για το κάλεσμα της Επιτροπής στην ΑΕΛ, για το VAR, και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαβάστε επίσης: Επιτροπή Δεοντολογίας για διαλόγους VAR: «Δεν εμπίπτουν εντός των αρμοδιοτήτων μας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αναλυτικά: 

Για το θέμα της ενδοεπικοινωνίας: «Αυτό που εντοπίσαμε, το συμπεριλάβαμε στο πόρισμά μας. Με χαρά είδαμε πως η ΚΟΠ είχε ήδη επιληφθεί του θέματος και έχει ολόκληρη την ενδοεπικοινωνία διαθέσιμη. Εμείς δεν γνωρίζαμε πως υπήρχε αυτό το πρόβλημα, το ανακαλύψαμε με το πόρισμα».

Για την διεξαγωγή έρευνας σε δύο αγώνες ράλι: «Έχει κριθεί πως υπάρχει υλικό προς εξέταση. Έχουμε διατάξει την έρευνα στους αγώνες αυτούς για σκοπούς χειραγώγησης. Δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή»

Για την καταγγελία για αγώνα καλαθόσφαιρας: «Έγινε καταγγελία για χειραγώγηση αγώνα μεταξύ ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ και ξεκινούμε τις διαδικασίες για να γίνει έρευνα».

Για την αντίδραση της Ομόνοιας για τον τρόπο της έρευνας του Ομόνοια-Δόξα: «Δεν διερευνούμε παράπονα για διαιτησία, αυτά καθαυτά. Την διερευνούμε μόνο στα πλαίσια μία ευρύτερης καταγγελίας για χειραγώγηση. Στην συγκεκριμένη καταγγελία, διαπιστώθηκαν διαιτητικά λάθη και οφείλαμε να προωθήσουμε στην αρμόδια Ομοσπονδία αυτό που έχουμε διαπιστώσει. Ίσως να μην φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά δώσαμε στους ερευνώντες λειτουργούς την εντολή να ερευνήσουν ποινικά ή μη ποινικά αδικήματα. Από την στιγμή που δεν φαίνονται ποινικά αδικήματα, αλλά προκύπτουν διαιτητικά, γιατί να σταματήσουμε εκεί και να μην προχωρήσουμε; Αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεκινήσουμε αυτεπάγγελτα να ερευνούμε διαιτητικά λάθη».

Για την υπόθεση Παπασταύρου: «Είχαμε χθες συνεδρία. Πήραμε διαβεβαίωση πως μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουμε το πόρισμα στα χέρια μας».

 Για το θέμα της ΑΕΛ: «Καλέσαμε την ΑΕΛ να έρθει να παραδώσει και άλλα στοιχεία, όμως η ΑΕΛ θεώρησε πως τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι επαρκή. Έτσι δεν απάντησε στο κάλεσμά μας»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου-ThemaSports
25/04 @ 10:32

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την έναρξη ποινικής διερεύνησης αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων, διαβιβάστηκαν την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, στην Αστυνομία, το σχετικό πόρισμα για θέματα που αφορούν στη διαιτησία και τη χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου, καθώς και το συλλεχθέν μαρτυρικό υλικό.

 Παράταση στην μαθηματική σωτηρία της Καρμιώτισσας, νίκη για ΑΕΛ – Βαθμολογία και συνέχεια…  -ThemaSports
24/04 @ 22:00

Παράταση στην μαθηματική σωτηρία της Καρμιώτισσας, νίκη για ΑΕΛ – Βαθμολογία και συνέχεια…

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εννιά γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
24/04 @ 21:14

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εννιά γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα.

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή-ThemaSports
25/04 @ 07:41

Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

Οι ενδεκάδες στο Καρμιώτισσα - Οθέλλος-ThemaSports
24/04 @ 16:25

Οι ενδεκάδες στο Καρμιώτισσα - Οθέλλος

Η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Οθέλλο για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ. Δείτε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Εννιά γκολ και νίκη για την ΑΕΛ στο 90+6! -ThemaSports
24/04 @ 20:58

Εννιά γκολ και νίκη για την ΑΕΛ στο 90+6!

Η ΑΕΛ νίκησε με 5-4 τη Νέα Σαλαμίνα για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ