Ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, αναφέρθηκε και στον Χένινγκ Μπεργκ, λέγοντας πως ο Νορβηγός κόουτς έχει ευθύνες, όμως, δεν πρέπει να μηδενίζουν το τι έχει δώσει στο τριφύλλι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαβάστε επίσης: Αιχμές Λώρη Κυριάκου: «Θα το πω ωμά. Ποιος είναι ο επιθετικός και το 10άρι; Έπρεπε να ξοδέψει λεφτά η διοίκηση»

Τι είπε:

«Από τη στιγμή που έχουμε μια όχι επιτυχημένη χρονιά, ο κάθε ένας έχει μερίδιο ευθύνης. Βεβαίος και ο κ. Μπεργκ έχει ευθύνη, όμως να μην μηδενίζουμε τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην Ομόνοια, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την είσοδο στους ομίλους. Ας θυμηθούμε που ήταν η Ομόνοια πριν έρθει ο κ. Μπεργκ και τι ζήσαμε μαζί του. Είχαμε πολλά χρόνια να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα, μπήκαμε για πρώτη φορά ομίλους, ανέδειξε ποδοσφαιριστές. Στις μεγάλες ομάδες δύσκολα το βρίσκεις αυτό. Ναι, έχει τις ευθύνες του. Δεν λέω ότι είναι ο τέλειος προπονητής, έχει λάθη αλλά αν τον κρίνουμε στο σύνολο έχει προσφέρει πάρα πολλά. Έχει δουλέψει, έχει βγάλει νεαρούς παίκτες και από τις μεγάλες ομάδες είναι κάτι που δύσκολα βλέπουμε. Οπότε αν δούμε το σύνολο της παρουσίας του Μπεργκ, έχει προσφέρει πολλά. Ναι με τις εμμονές του, τις ξεροκεφαλιές του, όμως αυτός ο άνθρωπος με τα λάθη του εκεί πρέπει να μείνει και θεωρώ ότι έχει ακόμη να προσφέρει στην Ομόνοια».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»-ThemaSports
18/04 @ 14:54

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»

Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FΜ για την πρόκριση των πρασίνων στον τελικό και την πορεία της ομάδας.

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!-ThemaSports
18/04 @ 12:15

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε στην πορεία της Ομόνοιας και την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο.

Ο... άλλος Μίλετιτς!-ThemaSports
18/04 @ 15:56

Ο... άλλος Μίλετιτς!

Ο Νεμάνια Μίλετιτς δεν παίζει πολύ αλλά όποτε το κάνει είναι πολύ θετικός

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!-ThemaSports
18/04 @ 12:37

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!

Σημαντική η συνεισφορά του Ουζόχο στο σερί της Ομόνοιας.

Μεγάλη αλήθεια για τον... «βράχο» Κουλιμπαλί-ThemaSports
18/04 @ 09:04

Μεγάλη αλήθεια για τον... «βράχο» Κουλιμπαλί

Διέψευσε τους πάντες και από τον Ιανουάριο και μετά μετατράπηκε στον ηγέτη της άμυνας της Ομόνοιας.

Ποστάρισμα Αναστασίου μετά την πρόκριση στον τελικό!-ThemaSports
17/04 @ 23:47

Ποστάρισμα Αναστασίου μετά την πρόκριση στον τελικό!

Ανάρτηση από τον Γιάννη Αναστασίου μετά την πρόκριση της Ομόνοιας στον τελικό κυπέλλου: «Ένα βήμα τη φορά, τα λέμε στον τελικό», το μήνυμα του κόουτς των πρασίνων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ