Ανδρέας Χρίστου

Η περσινή πρωταθλήτρια παλεύει για να μπει στην εξάδα φέτος και θυμίζει την Ομόνοια της πρώτης σεζόν (2018-2019) επί προεδρίας Παπασταύρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πράσινοι του Μπεργκ μετά την ήττα από τον Απόλλωνα παραμένουν στην 6η θέση και μάλιστα με αγώνα ή αγώνες περισσότερους από τις ομάδες που διεκδικούν την εξάδα. Το έργο του τριφυλλιού στη συνέχεια είναι δύσκολο και σίγουρα όλοι αναπολούν την περσινή αλλά και την προπέρσινη σεζόν με τον Μπεργκ στον πάγκο.

Οι αριθμοί της φετινής Ομόνοιας πληγώνουν τους Ομονοιάτες, που σίγουρα θα φέρνουν στο μυαλό τους τα... πέτρινα χρόνια. 17 αγώνες, 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Απολογισμός 23 βαθμοί σε 17 αγωνιστικές!

Κάνοντας μια αναδρομή στην σεζόν 2018-19, η Ομόνοια των Ολίβα-Γκόμες και Αναστασίου είχε μέχρι την 17η αγωνιστική... 23 βαθμούς. 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες και ήταν στην 7η θέση τότε. Με λίγα λόγια ένα βαθμό λιγότερο από ότι φέτος.

Βέβαια υποκειμενική είναι η σύγκριση αφού άλλες οι συνθήκες τότε και άλλες τώρα όμως και πάλι φέτος μιλάμε για την ομάδα που πήρε τον τίτλο πρωταθλήτριας πέρυσι και έπαξε σε ομίλους Γιουρόπα και Κόνφερενς τα τελευταία δύο χρόνια.

Για την ιστορία οι τριφυλλοφόροι εκείνης της σεζόν μπήκαν στα πλέι-οφ ως 5οι με 31 βαθμούς και τελικά τερμάτισαν 6οι με μόλις 36 βαθμούς.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ