Η ατάκα του Νορβηγού τεχνικού της Ομόνοιας για Λέζιακς και όχι μόνο...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Απαντώντας ο Χένινγκ Μπεργκ στην ερώτηση που του έγινε από την ιστοσελίδα μας για το ποιος ειναι ο λογος που βλέπουμε παίκτες-κλειδιά όπως ο Λέζιακς να μην μπορούν να αποδώσουν όπως τους ξέρουμε, ύψωσε "ασπίδα" στους παίκτες του, τονίζοντας ότι κι εκείνος όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, έκανε μεγαλύτερα λάθη.
Συγκεκριμένα είπε:
«Για κάθε παίκτη, για κάθε ομάδα, για κάθε προπονητή, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους παίζει καλά ή άσχημα. Είναι δύσκολο να βρεις τον λόγο και δεν θα το κάνω τώρα. Είναι περίπλοκο. Θέλουμε οι παίκτες μας να παίζουν στο καλύτερο τους επίπεδο. Ο Γιαν έκανε πολλά καλά ματς, ήταν πολύτιμο κομμάτι πέρσι στο πρωτάθλημα και στους ομίλους, όμως συμβαίνει. Κάποιες φορές έχεις σκαμπανεβάσματα. Όπως κι εγώ έπαιξα στο παρελθόν ποδόσφαιρο και έκανα μεγαλύτερα λάθη από αυτό του Λέζιακς σήμερα. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου, κάποτε είσαι πολύ επιτυχημένος, όμως κάποτε κάνεις και λάθη. Το θέμα είναι πως αντιδράς και πως προχωράς παρακάτω, αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Μετά από μια συγκλονιστική ματσάρα στο «Μπερναμπέου », η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε τη Σοσιεδάδ στην παράταση (4-4, 5-4 το συνολικό σκορ) πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/04 @ 21:35
Ανακοίνωση στα σοσιαλ μίντια έκανε το οργανωμένο σύνολο της Ομόνοιας Λευκωσίας μετά την ήττα από τον Απόλλωνα
01/04 @ 21:04
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των διοικούντων την Ομόνοια για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
01/04 @ 20:31
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Απόλλωνα.
01/04 @ 18:07
Προβάδισμα για την Ομόνοια στο «Αλφαμέγα».
01/04 @ 11:40
Να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Πάφο θέλει η Ομόνοια, στο σημερινό (18:00) ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» κόντρα στον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ.
01/04 @ 20:00
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Γιάννη Αναστασίου μετά το ματς με τον Απόλλωνα.
BEST OF THEMASPORTS