Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο Πάουλους Αραγιούρι, μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ για την 17η αγωνιστική.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι είπε:
«Είναι εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά. Ήταν σημαντικό να νικήσουμε. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο Νοβότνι έπαιξε πολύ καλά όπως και όλη η ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Το γκολ μου ήταν ομαδική δουλειά, δεν ήταν μόνο δικό μου. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».
Για το ματς κυπέλλου με την Πάφο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά θα πάμε εκεί για να νικήσουμε και να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης».
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 18:00 ώρα την Βελγική RFC Seraing σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/06 @ 09:48
Ο Κυριάκος Πραστίτης ανάφερε αρκετά στον κόσμο της Ανόρθωση της επαρχίας Αμμοχώστου, στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε χθες στην Αγία Νάπα.
28/06 @ 09:23
Δείτε την ανάρτηση από την πετοσφαιρική Ανόρθωση.
27/06 @ 23:41
Οι διοικούντες την Ανόρθωση συναντήθηκαν με φιλάθλους της ομάδας στο ξενοδοχείο Nissi Beach Resort στην Αγία Νάπα.
26/06 @ 21:45
Διαβάστε την ενημέρωση από την Ανόρθωση.
26/06 @ 19:37
Συνέντευξη παραχώρησε ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης ,Χοακίν Γκόμεθ στο κανάλι της ομάδας.
26/06 @ 13:07
Το τμήμα μπάσκετ της Ανόρθωσης ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας
BEST OF THEMASPORTS