Ο Πάουλους Αραγιούρι ήταν ο «λυτρωτής» της Ανόρθωσης στο ντέρμπι ενάντια στην ΑΕΛ και χάρισε τη νίκη, γράφοντας στο 82' το 2-1.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Φιλανδός κεντρικός αμυντικός πήρα ταυτόχρονα το «αίμα του πίσω» καθώς στο Τσίρειο, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου έστειλε άθελα του στα δίκτυα της ομάδας τους στο 16ο λεπτό.
Τότε, για την 6η αγωνιστική η ΑΕΛ είχε πάρει τη νίκη με 2-1, όμως ο 33χρονος, στην 17η, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», λύτρωσε την Ανόρθωση και λυτρώθηκε!
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 18:00 ώρα την Βελγική RFC Seraing σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/06 @ 09:48
Ο Κυριάκος Πραστίτης ανάφερε αρκετά στον κόσμο της Ανόρθωση της επαρχίας Αμμοχώστου, στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε χθες στην Αγία Νάπα.
28/06 @ 09:23
Δείτε την ανάρτηση από την πετοσφαιρική Ανόρθωση.
27/06 @ 23:41
Οι διοικούντες την Ανόρθωση συναντήθηκαν με φιλάθλους της ομάδας στο ξενοδοχείο Nissi Beach Resort στην Αγία Νάπα.
26/06 @ 21:45
Διαβάστε την ενημέρωση από την Ανόρθωση.
26/06 @ 19:37
Συνέντευξη παραχώρησε ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης ,Χοακίν Γκόμεθ στο κανάλι της ομάδας.
26/06 @ 13:07
Το τμήμα μπάσκετ της Ανόρθωσης ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας
BEST OF THEMASPORTS