Πόλυς Χαραλάμπους

Χθες βράδυ ανακοινώθηκε η μετακόμιση του 21χρονου Ολλανδού κεντρικού χαφ Νικ Καϊμόλεν από την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σήμερα πιθανότατα θα ανακοινωθεί και δεύτερη μετακόμιση από την ομάδα του Περικλή Μουστάκα στους Κερυνειώτες. Είναι σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων οι δυο ομάδες, για να τεθεί στις επιλογές του Σεργίδη, ο 21χρονος Φινλανδός σέντερ μπακ Όλι Κιλπελάινεν.

Η ιστοσελίδα μας αποκαλύπτει, ότι πριν από δυο περίπου χρόνια, οι διαχειριστές της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, είχαν συζητήσεις με τον Ολλανδό Μπερτ Έσελινγκ. Όπως μας ανάφερε ο Περικλής Μουστάκας, «υπήρξε διαφορά στο οικονομικό, δεν μπορούσαμε να του δώσουμε τα λεφτά που ζητούσε και πήγε στην ΠΑΕΕΚ».

Για τον Καιμόλεν που ανακοινώθηκε ήδη η μετεγγραφή του και τον Κιλπελάινεν, που ενδεχομένως να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, ο «Πέρι» εκτίμησε πως «πιστεύω ότι μπορούν να σταθούν κι αυτά τα δυο παιδιά στην πρώτη κατηγορία. Ο Καϊμόλεν, παίζει εξάρι και οχτάρι, μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις».

Ο τεχνικός ηγέτης της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, για το ότι παιδιά που επέλεξαν για την ομάδα τους, κάνουν το μεγάλο… άλμα για την πρώτη κατηγορία.

Πέραν από τον «Πέρι», πολύ καλή δουλειά στο σκάουτινγκ κάνει ο Αντρέας Ευσταθίου. Όμως, για να λειτουργεί σε επαγγελματικά επίπεδα η ομάδα του Ακρωτηρίου (αν και παίζει στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ), καθοριστική είναι η συμβολή του ανθρώπου που αποφάσισε να αναλάβει τον μάνατζμεντ πριν δυο χρόνια.

Του Ολλανδού επενδυτή, Τζέιμορυ Λέισνερ (Jamory Leysner), ο οποίος έχει λογικά έχει διασυνδέσεις στην πατρίδα του. Τέλος του 2019 αποφάσισε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να αναλάβει το τιμόνι της ΑΠΕΑ.

*Στην φωτογραφία οι Λέισνερ και Μουστάκας, πριν απο δυο χρόνια, όταν ανέλαβαν να κάνουν κουμάντο στο Ακρωτήρι. 

Πόλυς Χαραλάμπους 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»-ThemaSports
02/05 @ 14:29

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της-ThemaSports
02/05 @ 13:47

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της

Η αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την απόφαση της να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ