Η καλλονή για την οποία μιλάει η Μελβούρνη - Τι έκανε στην προπόνηση του Τζόκοβιτς
Μια εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε στην προπόνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς και «έκλεψε» τις εντυπώσεις.



18:45
Ολυμπιάδα Νεάπολης - Πανιώνιος 29/1/26 (Z)
Cablenet Sports 3HD
19:45
Fenerbahce - Anadolu Efes (L)
Novasports 4
21:05
Hapoel Tel Aviv - Bayern Munich (L)
Novasports START
21:15
Olympiacos - Barcelona (L)
Novasports PRIME
21:30
Armani Milano - Partizan (L)
Novasports 5
21:45
Valencia - Maccabi Tel Aviv (L)
Novasports 6
22:00
PANATHINAIKOS - ROMA (Z)
ΡΙΚ HD
22:00
LYON - PAOK (Z)
Cytavision Sports 3HD
22:00
LILLE - FREIBURG (Z)
Cytavision Sports 2HD
22:00
REAL BETIS - FEYENOORD (Z)
Cytavision Sports 6HD
22:00
CRVENA ZVEZDA - CELTA VIGO (Z)
Cytavision Sports 7HD
22:00
ASTON VILLA - SALZBURG (Z)
Cytavision Sports 4HD
22:00
NOTTINGHAM FOREST - FERENCVAROS (Z)
Cytavision Sports 5HD
22:00
BASEL - VIKTORIA PLZEN (Z)
Cytavision Sports 8HD
23:50
ΕΚΠΟΜΠΗ UEL (Συνέχεια) (Z)
Cytavision Sports 3HD
Οι φίλοι του τένις στη Μελβούρνη φαίνεται πως βρήκαν τη νέα τους «μούσα», καθώς η σύντροφος ενός αστέρα του Australian Open τράβηξε τα βλέμματα και χαρακτηρίστηκε «βασίλισσα του γηπέδου» για το περιεχόμενό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μια εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε στην προπόνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς και «έκλεψε» τις εντυπώσεις.
Βιώνουμε την εποχή με την επανάσταση των παραδόξων, το περιβάλλον μας έχει κατακλυστεί από αντιφατικές αλλαγές, με μόνιμη επωδό την εξέλιξη, κι όμως το ταλέντο παραμένει η μια και μοναδική σταθερά σε θέση να ανατρέψει τις αξιολογικές προτεραιότητες και κρίσεις στη ζωή μας.
Ποια είναι η τενίστρια που εμφανίστηκε στο Australian Open με τατουάζ στο πρόσωπό; Η Συγκινητική ιστορία της Ολεξάντρα Ολινίκοβα.
Η παρουσιάστρια Γκρέις Χέιντεν αψήφησε τους επικριτές της με μια ακόμη εντυπωσιακή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Οσεάν Ντοντέν, η πρώτη τενίστρια που έκανε αυξητική στήθους, βρήκε χορηγό σε ιστοσελίδα ενηλίκων.
Ο Σεμπάστιαν Όφνερ πίστεψε ότι είχε κερδίσει τον αγώνα απέναντι στον Νισές Μπασαβαρέντι, η μοίρα όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και τελικά αποκλείστηκε.
Αν νομίζατε ότι στο τένις τα έχετε δει όλα, ένα περιστατικό σε ματε τένις στο Όκλαντ έρχεται να σας διαψεύσει με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.
Η Γιούλια Πουτίντσεβα προκάλεσε αναταραχή στο Αυστραλιανό Open.
Έλληνες φίλαθλαθλοι στις εξέδρες προσπάθησαν να δώσουν ώθηση στη Μαρία Σάκκαρη, τραγουδώντας της το «κάτι μαγικό».
Η λογική έλεγε ότι το τουρνουά του ITF στο Ναϊρόμπι της Κένυας την περασμένη εβδομάδα θα περνούσε στα ψιλά, καθώς ούτε μεγάλα ονόματα του αθλήματος συμμετείχαν ενώ όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο Όπεν Αυστραλίας, που ξεκινάει στις 18 Ιανουαρίου.
Για άλλη μια φορά η Αρίνα Σαμπαλένκα προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.