Ο Χένινγκ Μπεργκ από την πρώτη μέρα στην Ομόνοια ενσωμάτωσε στο πλάνο του τις ιδέες των ανθρώπων της ομάδας για ένα μέλλον με περισσότερους ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η παρουσία γηγενών στην Ομόνοια αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους στόχους και ιδιαίτερα με ποδοσφαιριστές που έχουν προοπτική για να αυξήσουν την αγοραστική τους αξία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Η ετοιμότητα των νεαρών θα δώσει στον Νορβηγό τεχνικό την ευχέρεια να έχει να διαχειριστεί περισσότερους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν στο ψηλότερο επίπεδο όσο αφορά τουλάχιστον τις εγχώριες διοργανώσεις.
Στην σεζόν 2020/21 η Ομόνοια έχασε πολύτιμο έδαφος βαθμολογικά στην προσπάθεια διαχείρισης των αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη, ενώ στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα απόρροια του ακόμα πιο ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στο πρωτάθλημα.
Η συμμετοχή νεαρών στους ευρωπαϊκούς αγώνες έπαιξε ρόλο στο να εμφανιστούν έτοιμοι όταν η ομάδα τους χρειάστηκε και αυτή η κατηγορία ποδοσφαιριστών αφορά τους Χαραλάμπους και Ασημένο. Δύο κομμάτια του παζλ. Εξάλλου στην Ομόνοια δεν μπήκαν στην πρώτη γραμμή με την... μία όλοι.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι όταν θα ξεκινήσει η σεζόν 2022/23 ο προπονητής της Ομόνοιας να έχει στο ρόστερ τις επιπλέον επιλογές, -ορισμένες ίσως να μην είναι "επιπλέον" αλλά 11άδας-, ούτως ώστε να μην ξαναχαθούν τόσοι πολλοί βαθμοί.
Στις 14.05.2021 η συνεργασία του Χένινγκ Μπεργκ με την Ομόνοια επεκτάθηκε μέχρι τον Μάιο του 2022. Δεν έχει σημασία αν θα είναι εδώ και την νέα σεζόν, σημασία έχει ότι οι πράσινοι θα συνεχίσουν να δρέπουν τους καρπούς της δουλειάς που γίνεται και αρχίζει από τα τμήματα grassroots ως τον προθάλαμο του ονείρου των νεαρών όπου αρχίζει η δουλειά για την ένταξη στο πλάνο του προπονητή και στη συνέχεια "φωτίζεται" με όσα βλέπουμε στην πρώτη ομάδα.
Μετά την Πάφο που προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, την σκυτάλη στις προκρίσεις πήραν την Πέμπτη η ΑΕΚ Λάρνακας, η Ομόνοια Λευκωσίας και ο Άρης Λεμεσού, σημειώνοντας το απόλυτο για τους εκπροσώπους μας στις διοργανώσεις της UEFA.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/08 @ 12:14
Δείτε το κείμενο που ετοίμασε το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, για το προφίλ της Αράζ Ναξιβάν.
01/08 @ 10:08
Μπορεί το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Τορπέντο Κουτάισι να δημιουργούσε κάποιες... ανησυχίες για ενδεχόμενο κάζο στη χθεσινή ρεβάνς στη Γεωργία, επειδή στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πάρα πολλά κατά καιρούς, όμως στην Ομόνοια δεν ήταν διατεθειμένοι να γράψουν αρνητική ιστορία.
31/07 @ 22:08
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μετά την νίκη με 4-0 απέναντι στην Τορπέντο
31/07 @ 22:03
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Εβάντρο μετά την νίκη με 0-4 της Ομόνοιας απέναντι στην Τορπέντο.
31/07 @ 19:51
Στη Σενγκέλια Αρένα ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.
31/07 @ 18:46
Δείτε την ενδεκάδα της Ομόνοια κόντρα στην Τορπέντο.
BEST OF THEMASPORTS