Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο "Μακάρειο" ανάμεσα στην ΠΑΕΕΚ και την Ανόρθωση, ο πρόεδρος της Αμμοχωστιανής ομάδας, Ευγένιος Χαμπουλλάς.
Αναλυτικά:
«Η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει την ηρεμία της, είχαμε διπλό-τριπλό ταμπλό για κάποιους παίκτες λόγω Εθνικών. Πιστεύω ότι το 2022 θα είμαστε πιο σταθεροί και ευελπιστώ να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Η Ανόρθωση έχει πολύ καλό υλικό, καταφέραμε μετά από αρκετά χρόνια να έχουμε συμμετοχή σε ομίλους και οφείλεται στους παίκτες και στον προπονητή.
Η ενίσχυση της ομάδας είναι θέμα προγραμματισμού που δεν σταματά ποτέ, θα το επιχειρήσουμε σε λογικά πλαίσια. Μόνο ο Λάφερτι είναι εκτός ομάδας, θα φέρουμε έναν επιθετικό και από εκεί και πέρα θα δούμε, θα έχουμε ανακοινώσεις πολύ σύντομα. Οι ανανεώσεις είναι ελεγχόμενες, θέλουν όλα σωστό χειρισμό και όλα θέλουν το χρόνο τους.
Εύχομαι σε όλο το φίλαθλο κοινό υγεία, καλές γιορτές αλλά ιδιαίτερα σε μία επαρχία τους Κερυνειώτες, να έχουν κάθε καλό σε προσωπικό επίπεδο. Η ελπίδα παραμένει, η φλόγα παραμένει άσβεστη για την επιστροφή και εύχομαι ότι μία μέρα με υπομονή και καρτερικότητα, θα μπορέσουμε ξανά να περπατήσουμε χέρι-χέρι ελεύθεροι στην Κερύνεια, σε αυτά που μας ανήκουν».
Διαμορφώθηκε το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες για το στάδιο προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS