Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο "Μακάρειο", μετά το τέλος του εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στην ΠΑΕΕΚ και την Ανόρθωση, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.
Αναλυτικά:
«Δεν ήταν καθόλου εύκολη η νίκη μας. Σίγουρα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ σε κάποιες φάσεις που είχαμε. Ο αντίπαλος πάλεψε μέχρι το τέλος, είχε και ο αντίπαλος ευκαιρίες, αλλά παίξαμε αρκετά καλά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και κερδίσαμε δίκαια».
Για το ότι ήταν η τρίτη σερί νίκη με μηδέν παθητικό: «Είναι καλό αυτό, διότι επιθετικά βάλαμε αρκετά γκολ, αλλά αμυντικά είχαμε θέματα. Είναι ευχάριστο που δεν δεχθήκαμε γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας όμως, δεν θέλω να μιλήσω τώρα για πρωτάθλημα. Είχαμε κάποιους στόχους από την αρχή, πετύχαμε τον ένα και θα κυνηγήσουμε τους άλλους δύο ως το τέλος».
Για το αν αλλάζουν τα πλάνα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τις τρεις σερί νίκες: «Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Αν είναι να φέρουμε κάποιους παίκτες, θα φέρουμε, αλλά πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Δεν είναι εύκολο τον Ιανουάριο, τους καλούς παίκτες τους θέλουν όλες οι ομάδες. Χρειάζεται να κάνουμε προσεκτικές επιλογές, για να φέρουμε κάποιους που θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Καλές γιορτές σε όλους».
Δείτε όλα όσα είπε ο Γεωργιανοκύπριος προπονητής της "Κυρίας" στο πιο κάτω βίντεο:
Η Ομόνοια υποδέχεται τον Ακρίτα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS