Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αργύρη Γιαννίκη, με τον Έλληνα τεχνικό να επεκτείνει τη συνεργασία του έως το καλοκαίρι του 2024.
Προπονητής της ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2024 θα παραμείνει ο Αργύρης Γιαννίκης. Οι "κιτρινόμαυροι", μία ημέρα μετά την ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ανακοίνωσαν πως ενεργοποίησαν την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του 41χρονου τεχνικού.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας μας, Αργύρη Γιαννίκη, το οποίο αυτομάτως επεκτείνεται για τα δύο επόμενα χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024.
Κόουτς, καλή συνέχεια στο έργο, που έχεις ήδη αναλάβει, με επιτυχίες στον κιτρινόμαυρο πάγκο!»
Καλεσμένος στην εκπομπή Goal n’ Roll της Cytavision ήταν ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου και σχολίασε με καυστικό τρόπο τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Ντομένικο Μεσίνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/02 @ 15:50
Στην εκπομπή Ball Boyz της Cablenet θα φιλοξενηθεί ο ΠανίκοςΞιούρουππας, σε ένα επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 2/2 στις 21:30.
21/01 @ 12:15
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Ball Bοyz της Cablenet ήταν ο Μιχάλης Σοφοκλέους. Αναφέρθηκε στον διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή ζητώντας και την φανέλα του.
20/01 @ 11:30
Η ΚΟΠ γνωστοποίησε σήμερα τη θλιβερή είδηση για το θάνατο του πρώην Ομοσπονδιακού μας προπονητή Σοφούλη Στυλιανού, με τις ομάδες μας να στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα...
17/01 @ 15:48
Σε καταγγελία στην Αστυνομία προέβη 18χρονος ποδοσφαιριστής ομάδας στη Λευκωσία, μετά από το τέλος του αγώνα της ομάδας του, για το πρωτάθλημα Κ19, το περασμένο Σάββατο (11/1).
16/01 @ 22:11
Η Πάφος FC αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα της χρονιάς στη 52η Γιορτή των Αρίστων που διοργανώνει απόψε η ΕΑΚ!
10/01 @ 21:45
Σύμφωνα με το transfermarkt.gr, 87 Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε Κυπριακές ομάδες όλων των κατηγοριών!
BEST OF THEMASPORTS