Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο κορωνοϊός «πληγώνει» την Αγγλία, η Premier League «ρίχνει» τις ομάδες να παίξουν χωρίς να συμπληρώνουν 18αδα, ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν εμβολιάζονται. Ο απόλυτος χαμός στην Premier League.
Ο απόλυτος χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Premier League, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού στις ομάδες αυξάνονται δραματικά, την ώρα που όλη η Μεγάλη Βρετανία μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη φάση.
Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ανακοινώσει κρούσματα κορωνοϊού. Και οι περισσότερες έχουν ζητήσει να αναβληθούν παιχνίδια ώστε να καταφέρουν να μπουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς.
Η διοργανώτρια αρχή της λίγκας ωστόσο, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην αναβληθούν τα παιχνίδια και να μην αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα της σεζόν, προχωρώντας και σε μερικές «κουφές» αποφάσεις.
Όπως αυτή, του να μην δώσει το «πράσινο» φως για την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γουλβς και Τσέλσι, όταν οι «μπλε» είχαν επτά κρούσματα ποδοσφαιριστών και μόλις 17 άτομα στην αποστολή της!
Μάλιστα, σύμφωνα με την Telegraph η Premier League θα ανακοινώσει στη σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση των ομάδων, την πρόθεση της να διεξαχθεί κανονικά η Boxing Day στις 26 και 27 του Δεκέμβρη.
Ωστόσο, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για αναβολή μιας συγκεκριμένης αγωνιστικής, ώστε να δώσει ένα μικρό διάλειμμα στις ομάδες.
Η 20η αγωνιστική, που είναι η επομένη της Boxing Day, αναμένεται να αναβληθεί με σκοπό να δώσει στις ομάδες μια… ανάσα από τα όσα συμβαίνουν.
Μία απόφαση που οι Άγγλοι τη χαρακτηρίζουν «τρελή», καθώς τα Μέσα αναφέρουν πως δεν υπάρχει λογική στη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής, από τη στιγμή που η 20η δεν θα γίνει.
Ευθύνη ωστόσο σε όλο αυτό το «μπάχαλο» έχουν και οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.
Διότι, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι μόνο η Premier League βρίσκεται στα… σχοινιά από τον κορωνοϊό, από τα τοπ πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τους στατιστικολόγους, η Premier League έχει το μικρότερο ποσοστό εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών με 68%.
Την ίδια ώρα, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, έχουν ποσοστό που ξεπερνά το 90% για τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει διπλή δόση για το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Πηγή: To10.gr
Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, που απόψε (22:00) αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στον κρίσιμο επαναληπτικό του 1ου προκριματικού γύρου του Europa League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS