Ακολουθήστε μας στο Google news
Επικαλέστηκε και τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ο Σωφρόνης Αυγουστή, ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
Είναι αλήθεια αυτό, αλλά ακόμα κι έτσι μπορούσε χάσει το ματς ο ΑΠΟΕΛ, φυσικά μπορούσε και να το κερδίσει…
Ο Απόλλωνας έχει χάσει την δυνατή ταυτότητα που είχε –κυρίως τον Νοέμβριο-, επηρεασμένος και από τους μαζεμένους τραυματισμούς. Ο άλλος παράγοντας που παίζει ρόλο είναι ότι «πέθαναν» από τα πολλά ματς μερικοί παίχτες, έκανε σχετική αναφορά χθες ο Τσόρνιγκερ.
Στην πλευρά του ΑΠΟΕΛ, διαπιστώνεται πρόοδος, γεγονός που σημείωσε στην συνέντευξη τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστή. Το ότι δεν «παίρνει» γκολ από τους επιθετικούς αποτελεί σημαντικό ζήτημα, καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι ο Καρώ είναι ο πρώτος σκόρερ!
Λογικά το καταλαβαίνει κι ο Σωφρόνης, ότι η σημαντικότερη «αρετή» που λείπει από τον ΑΠΟΕΛ της δικής του εποχής, είναι ότι… εξαφανίστηκε το μέταλλο και η νοοτροπία του νικητή.
Μπορεί να θυμηθεί άλλωστε την δική του εποχή στον Απόλλωνα, που έπαιζαν σούπερ μπάλα αυτοί που φορούσαν τις κυανόλευκες στολές, αλλά την ουσία (στα μεγάλα και κρίσιμα ματς) την… έπαιρναν αυτοί που φορούσαν τις γαλαζοκίτρινες.
Τα δυο ματς που θέλει να ξεχάσει ήταν στις 31 του Γενάρη του 2018 στο Τσίρειο, όπως κι αυτό που… έκανε φτερά ο τίτλος, τρεις μήνες μετά, μέσα στο ΓΣΠ.
Μέσα του γνωρίζει ο Σωφρόνης, πως αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για να πάρει μπρος η ομάδα και να νιώσει ο κόσμος ότι βρίσκει την χαμένη της αίγλη.
Εννοείται, ότι είναι ο τελευταίος που φταίει ο Λεμεσιανός τεχνικός, για να… ψάχνουν στον Αρχάγγελο, την καρδιά του πρωταθλητή.
Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, άντεξαν στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και πήραν τη νίκη με 91-83, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των τελικών!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS