Η παιδική ηλικία ως πρότζεκτ: Πώς οι γονείς μετατρέπουν τα παιδιά σε επένδυση του μέλλοντος
Σε έναν κόσμο διαρκούς ανταγωνισμού και ανασφάλειας για το μέλλον, οι γονείς προσπαθούν να εξοπλίσουν τα παιδιά τους με κάθε δυνατό εφόδιο.




Ο Εργκίν Αταμάν τον σήκωσε 2:36 πριν από το ημίχρονο στον αγώνα Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, όμως η γραμματεία δεν τον άφησε να μπει.
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος φορούσε διαφορετικό σορτς από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας του και να παρακολουθήσει από εκεί το υπόλοιπο της αναμέτρησης, αν και στο ημίχρονο φόρεσε το σωστό σορτσάκι.
Μετά από το τέλος του ματς, ο Έλληνας περιφερειακός έμεινε στο glass floor του Telekom Center Athens και έκανε σουτάκια, τόσο για να “πνίξει” την απογοήτευσή του, όσο και για να μην χάσει μία ημέρα δουλειάς.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις