Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, συγκεκριμένα το βράδυ της 07ης Οκτωβρίου 2021, ο γραφών είχε αρθρογραφήσει για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Αμμοχώστου, Αμρ Ουάρντα. Θυμηθείτε:  Ουάρντα… ασυγκράτητος – Στο μάτι του ΚΥΚΛΩΝΑ από νωρίς Από εκείνο το παιχνίδι και μετά, έχουμε προσέξει πως ο Ουάρντα, όλο και ανεβαίνει, έχει εξαιρετικές παρουσίες, εμφανίσεις, με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Η μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι έτυχε από αρκετούς ποδοσφαιρόφιλους αμφισβήτησης, όχι λόγω ποιότητας ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως χαρακτήρας. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε ότι ο Ουάρντα... κεντά στα γήπεδα.  Είναι εκ των κορυφαίων της Ανόρθωσης και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι είναι η καλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή για την «Κυρία». Πέρα από την ηγετικό του ρόλο που έχει στο παιχνίδι της Ανόρθωσης, να βοηθάει στην ανάπτυξη παιχνιδιού, να οργανώνει παιχνίδι, να μοιράζει... ασίστ, ο Ουάρντα ξέρει αρκετά καλά να στέλνει την μπάλα και στα αντίπαλα δίκτυα.  Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής έχει σκοράρει στο Τσίρειο με Άρη και ΑΕΛ (αν και έχασε η Ανόρθωση), στο ΓΣΠ με Ολυμπιακό (παρά την ήττα), στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με Απόλλωνα (ισοπαλία) και Δόξα Κατωκοπιάς (νίκη), ενώ σήμερα ήταν ο πρωταγωνιστής στο «Δασάκι», μιας και με τα δύο του γκολ οι «κυανόλευκοι» της Αμμοχώστου κέρδισαν με 0-2. Για ακόμη μία φορά κορυφαίος για την Ανόρθωση ο Ουάρντα, αποδεικνύοντας ότι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, μόνιμα σταθερός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Παίκτης που ξέρει και έχει τις ικανότητες, δυνατότητες, να κάνει τη... διαφορά για την Ανόρθωση. Εάν συνεχίσει με τέτοιες ψηλές... πτήσεις ο Ουάρντα, τότε ξεσηκώνοντας και τους συμπαίκτες του σε ανοδική πορεία, μπορεί η Ανόρθωση να διεκδικήσει προνομιούχα θέση στο φινάλε της σεζόν, Ευρωπαϊκό εισιτήριο και γιατί όχι και τίτλο.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ