Φοβερές στιγμές στο Μπάνφιλντ-Άρσεναλ Σαραντί, με μια μπάλα να καταλήγει στην κερκίδα και αρκετά παιδιά να τσακώνονται για το ποιος θα την πάρει.
Ένα φοβερό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε γήπεδο της Αργεντινής. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Μπάνφιλντ με την Άρσεναλ Σαραντί, μια μπάλα κατέληξε στην κερκίδα και αρκετά παιδιά έτρεξαν για να την πάρουν.
Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα… μπουλούκι με παιδιά στην κερκίδα, τα οποία τσακώνονταν για το ποιος θα την πάρει με τον «νικητή» να φεύγει τρέχοντας με την μπάλα στα χέρια.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.