Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται την Τετάρτη να βρεθεί στην Βαρκελώνη, ώστε να δώσει το παρών στην συνέντευξη Τύπου του Κουν Αγουέρο.
Στο πλάι του Κουν Αγουέρο, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, θέλει να βρεθεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα! Ο Καταλανός τεχνικός αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη το πρωί στη Βαρκελώνη ώστε να δώσει το παρών στη συνέντευξη Τύπου του πρώην ποδοσφαιριστή του.
Συγκεκριμένα, ο Αγουέρο θα ανακοινώσει την απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω του προβλήματος που προέκυψε με την καρδιά του και δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται.
Ο Γκουαρδιόλα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Αγούερο, έχοντας συνεργαστεί στη Σίτι, με τον Αργεντινό να παίζει 182 αγώνες υπό τις οδηγίες του 50χρονου τεχνικού.
sport-fm.gr
Ο Ηλίας Χαραλάμους ζήτησε ένα Κύπριο παίκτη και αυτός δεν ήταν ο Πίττας αλλά ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/02 @ 23:57
Ο Κώστας Τσιμίκας σε δηλώσεις του για τον ημιτελικό του League Cup με την Τότεναμ αναφέρθηκε στον Άρνε Σλοτ, τονίζοντας ότι αισθάνεται πως έχει την στήριξη του προπονητή του, γεγονός που του δίνει τη δύναμη να συνεχίζει να παλεύει.
04/02 @ 23:45
Η Δουνκέρκη πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, αποκλείοντας την Λιόν μέσα στο σπίτι της!
04/02 @ 22:32
Συνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς στο κορεατικό πρωτάθλημα έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος μίλησε για το παρελθόν του.
04/02 @ 20:41
Τα παθιασμένα λόγια του Ρουί Βιτόρια ενόψει της αυριανής (5/2, 19:30) ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το πάθος που θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σ’ ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.
03/02 @ 09:45
Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου στις δηλώσεις της στο Τρίτο του ΡΙΚ αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στην Αρένα.
03/02 @ 09:09
Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου μίλησε στο Τρίτο του ΡΙΚ με αφορμή τα επεισόδια στην Αρένα μετά τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS