Ακολουθήστε μας στο Google news
Μπορεί να πέρασαν αρκετές ημέρες, ωστόσο, δια στόματος του Ραζβάν Μπουρλεάνου, προέδρου της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δόθηκε η απάντηση για το περιβόητο δείπνο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Από τη πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από το δείπνο του προέδρου της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν σαφές πως επρόκειτο για επικοινωνιακό σόου των Ρουμάνων με πρωταγωνιστή τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Κοινώς, ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, έπαιξαν το χαρτί τους και αποχώρησαν!
Οι Ρουμάνοι έβλεπαν ως ιδανική λύση τον Λουτσέσκου για το τιμόνι της Εθνικής ομάδας, υπογραμμίζοντας ωστόσο από την πρώτη στιγμή, πως οι πιθανότητες απόκτησης του είναι μηδαμινές.
Και όμως, θέλοντας να δείξουν πως κατέβαλαν κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια, πραγματοποίησαν ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, με τον Τύπο της χώρας να φιλοξενεί και φωτογραφίες από τη συνάντηση των δυο πλευρών, ως… πειστήρια της προσπάθειας τους, γεγονός που είχε προκαλέσει την «έκρηξη» του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και δια στόματος του προέδρου της Ρουμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως:
«Μετά από συστάσεις, ξεκινήσαμε αρκετές συζητήσεις για τον ορισμό του νέου προπονητή της Εθνικής Ρουμανίας. Ο Γκεόργκε Χάτζι ήταν το πρώτο άτομο που συζητήσαμε, ήταν μια ειλικρινής πρόταση από εμάς.
Ένιωσα -μάλιστα- ότι θα ήθελε να στηρίξει την εθνική ομάδα σε ρόλο προπονητή. Η σύγκρουση συμφερόντων στην οποία θα βρισκόταν -αν δεχόταν την πρότασή μας- ήταν ο λόγος για τον οποίο σήμερα ο Γκεόργκε Χάγκι δεν είναι προπονητής της εθνικής ομάδας. Στη λίστα μας ήταν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Έχει μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και αρκετά υψηλή ρήτρα...».
Κάτι βεβαίως που γνώριζαν εξ αρχής και πριν από το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη!
Πηγή: sdna.gr
ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» το βράδυ της Κυριακής (13/05, 19:00) στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, σε ένα αμφίρροπο ντέρμπι το οποίο έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
11/04 @ 21:12
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan.
11/04 @ 21:00
Ο Εθνικός Άχνας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά με ανατροπή χάρις τα γκολ των Αντερέγκεν και Λίπσκι κέρδισε με 2-1
08/04 @ 17:33
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 52 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κοινής επίθεσης, απειλής, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 06 Απριλίου, 2025, στην Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS