Ακολουθήστε μας στο Google news
Τιμητικό βαθμό στο «Ολντ Τράφορντ» πήρε η Γιουνγκ Μπόις απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1), ο οποίος όμως δεν της έφτανε και αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μένοντας τέταρτη και τελευταία στον 6ο όμιλο, με την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ να είναι αδιάφορη αφού είχε εξασφαλίσει την πρωτιά.
Ο Ραλφ Ράνγκνικ παρέταξε την ομάδα του με 11 αλλαγές σε σχέση με την περασμένη αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας, θέλοντας να δώσει ανάσες σε Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπρούνο Φερνάντες και στους λοιπούς αστέρες της ομάδας του αλλά και ευκαιρίες στις ρεζέρβες και σε ορισμένους νεαρούς.
Παρόλα αυτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε ορεξάτη στον αγώνα και με εντυπωσιακό γυριστό του Γκρίνγουντ στο 7ο λεπτό έγραψε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την… σκυτάλη, να απειλούν και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 42’ με γκολάρα του Ρίντερ (1-1). Η Γιουνγκ Μπόις θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με τα «δεύτερα», πίεσε, έφτιαξε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο τέρμα που θα της έδινε ελπίδες για την τρίτη θέση (εφόσον χάσει η Αταλάντα από την Βιγιαρεάλ την Πέμπτη) με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ομάδων.
Μοναδικό αξιοσημείωτο στον αγώνα το... ντεμπούτο μετά από 19 χρόνια του Τομ Χίτον με τους κόκκινους διαβόλους, με τον 35χρονο κίπερ να αποθεώνεται από όλο το γήπεδο.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
BEST OF THEMASPORTS