Ακολουθήστε μας στο Google news
Το ένα όνομα πίσω από το άλλο από την περασμένη Δευτέρα - όταν αποχώρησε από τον πάγκο της ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ - μέχρι και το βράδυ της Τρίτης, τα Κυπριακά ΜΜΕ, σε ότι αφορά τα υποψήφια ονόματα προπονητών που είχαν υπόψιν τους οι ιθύνοντες της Λεμεσιανής ομάδας.
Κανένα μα κανένα Κυπριακό ΜΜΕ, όμως, δεν είχε αναφορά στο όνομα του νέου κόουτς της ΑΕΛ, Σάββα Παντελίδη.
Αν και στην ΑΕΛ θέλησαν να το κρατήσουν μυστικό κυρίως στα Κυπριακά ΜΜΕ, η αποκάλυψη για το όνομα Σάββα Παντελίδη ήρθε από Ελλαδική ιστοσελίδα, συγκεκριμένα sportime.gr , με τον δημοσιογράφο, Αντώνη Τσιράκη, ο οποίος εδώ και καιρό μας συνήθισε με αναρτήσεις στο twitter για νέα, ειδήσεις, που ενδιαφέρουν και Κυπριακές ομάδες, με ρεπορτάζ με τίτλο «ΑΕΛ: Στο κάδρο ο Σάββας Παντελίδης» η ώρα 23:38 το βράδυ της Τρίτης (07-12-2021) να μας... πιάσει όλους στον ύπνο.
Μάλιστα δε, σήμερα το απόγευμα, ώρα 15:28, η ίδια ιστοσελίδα ανάρτησε σε θέμα της και την ανακοίνωση συμφωνίας ΑΕΛ-Παντελίδη με τίτλο στο ρεπορτάζ «Σάββας Παντελίδης – Επιβεβαίωση Sportime: Ανακοινώθηκε από την ΑΕ Λεμεσού».
Όπως και να ΄χει, στην Κύπρο κανένα ΜΜΕ, στην Ελλάδα υπήρξε ένα για Παντελίδη και ΑΕΛ πριν την ανακοίνωση συμφωνίας της Λεμεσιανής ομάδας με τον Ελλαδίτη κόουτς.
Σ.Ν.
Διαβάστε επίσης:
«Ο κυπριακός «γάμος» και η… πόρτα του Παντελίδη»
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS