Ακολουθήστε μας στο Google news
Από το πρωί της Τετάρτης και επίσημα προπονητής της ΑΕΛ είναι ο Ελλαδίτης κόουτς, Σάββας Παντελίδης.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας από Ελλαδικό ΜΜΕ υπήρξε δημοσίευμα περί... πόρτας σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ από τον Ελλαδίτη κόουτς.
Διαβάστε:
«Ο κυπριακός «γάμος» και η… πόρτα του Παντελίδη»
Ψάχνοντας το όλο θέμα μάθαμε ότι τις προηγούμενες μέρες ο Σάββας Παντελίδης ήταν στα... υπόψιν των παραγόντων των ομάδων της πατρίδας του Βόλος, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία.
Η στήλη έχει πάρει πληροφορία... μαχαίρι που λέμε, πως ο Σάββας Παντελίδης μέχρι το βράδυ της Δευτέρας καλοέβλεπε την προοπτική να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Βόλου.
Από τότε, όμως, όταν του... «φώναξαν ΑΕΛ», τότε έκανε στροφή και εντατικοποίησε την Τρίτη τις διεργασίες, κινήσεις και επαφές για να κλείσει η συμφωνία με τη Λεμεσιανή ομάδα.
Κάτι που έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης και η ΑΕΛ ανακοίνωσε πρωί – πρωί Τετάρτης τη συμφωνία.
Σ.Ν.
Διαβάστε επίσης:
Ο μάνατζερ πίσω από το DEAL Παντελίδη και ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Στον… ύπνο όλοι στην Κύπρο για τον νέο κόουτς της ΑΕΛ – Από ΜΜΕ της Ελλάδας η… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ξανά στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης για επαφές που σχετίζονται με τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS