Με αφορμή την πρόσληψη του στην ΑΕΛ, μπήκαμε στην διαδικασία να… ψάξουμε λίγο παραπάνω την περίπτωση του Σάββα Παντελίδη.
Μια λεπτομέρεια που είδαμε στο βιογραφικό του, ήταν ότι δούλεψε αρχικά ως γενικός αρχηγός και στην συνέχεια ως βοηθός προπονητής στην Χαλκηδόνα από το 2002 έως το 2005. Στην πορεία ανέλαβε για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής την ομάδα του Θρασύβουλου Φυλής.
Ήταν συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου (στην ομάδα της Χαλκηδόνας), ο οποίος πριν από 23 χρόνια είχε περάσει και από τον ΑΠΟΕΛ.
Ο 69χρονος μυστακοφόρος τεχνικός, που δουλεύει τώρα στον Ατρόμητο, ίσως να θεωρείται και «μέντορας» του νέου προπονητή της ΑΕΛ.
Π.Χ.
Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, Ανδρόνικος Κακουλλής και Κωνσταντίνος Λαΐφης, έστειλαν μήνυμα σε όλο τον κόσμο για το τουρνουά Seven-A-Side με θέμα την οδική ασφάλεια, το οποίο διοργανώνεται εις μνήμη των Μαρτίνου Μαρτή, Ειρηναίου Αδάμου και Νικόλα Κουτσού.
Στην συνάντηση των προέδρων των ομάδων με την ΚΟΠ, ανακοινώθηκε πως από τα play off της φετινής σεζόν θα υπάρχουν κάμερες στις γραμμές του κόρνερ με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο των αμφισβητούμενων φάσεων.
Ασίστ κόντρα στην Πόρτο, γκολ χρυσάφι στη Λιβαδειά, θρυλικό γκολ πρόκρισης στον αιώνιο αντίπαλο. Το φαινόμενο Μουζακίτης εξαπλώνεται ελπιδοφόρα μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κοινοποιήθηκαν στη Super League και ΕΠΟ οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός, απαλλάχθηκε ο Λεβαδειακός.