Themasports teamΟ 39χρονος Βοζίνια, συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία της Εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Γι’ αυτό και αναμένεται να τον… βλέπουμε το καλοκαίρι από την TV, μαζί με τους Σεμέδο και Γκάρι Ροντρίγκεζ, οι οποίοι ζουν ονειρικές στιγμές.
Ο Βοζίνια ανήκει στο δυναμικό της Τσάβες Πορτογαλίας.
Του έδωσαν και συγχαρητήρια, με σχετική ανάρτηση στα Σόσιαλ Μήντια χθες βράδυ.
Ήταν βασικός στην αναμέτρηση με την Εσουατίνη, πρώην Σουαζιλάνδη, όπου η ομάδα του νίκησε με 3-0.
Π.Χ.
Οι Ομονοιάτες εξάντλησαν τα 2500 εισιτήρια που τους αναλογούσαν για το παιχνίδι με τη Ραπίντ στην Αυστρία, που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 08:05
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt.com καταγράφει την ενδεκάδα των ποδοσφαιριστών με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία.
15/11 @ 07:44
Ο Γιόβετιτς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Μαυροβούνιου με το Γιβραλτάρ, καθώς εκτός αποστολής.
14/11 @ 14:09
Ο Μέσι επέστρεψε στη Βαρκελώνη και φωτογραφίστηκε στο Καμπ Νου, με το... σκηνικό να μεταφέρεται μέσω μοντάζ στην Κύπρο.
14/11 @ 09:48
Συζητιέται στην πιάτσα, δημοσίευμα ελλαδικής ιστοσελίδας πριν μερικά 24ωρα, περί ενδιαφέροντος του Σωφρόνη Αυγουστή. Από το περιβάλλον του Λεμεσιανού προπονητή, όπως και τον επίσημο Απόλλωνα, ξεκαθάρισαν ότι δεν τους χτύπησαν επίσημα την πόρτα από την ομάδα του Περιστερίου.
14/11 @ 08:30
Τον περιμένει αρκετή δουλειά τον Φαμπιάνο, στο αυριανό ματς με την Αυστρία στην Λεμεσό.
14/11 @ 08:20
Ο αριθμός των εισιτηρίων που διατέθηκαν μεχρι στιγμής για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Αυστρία ξεπερασε τις 5500 χιλιάδες
BEST OF THEMASPORTS