Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα όσα αφορούν την Λεμεσιανή ομάδα.
Αναλυτικά:
«Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ταξιδέψαμε αποδεκατισμένοι στην Άχνα, είχαμε και το τελευταίο πρόβλημα με τον Νταμπό που ταλαιπωρήθηκε με αμυγδαλίτιδα και έχασε τις τελευταίες δυο προπονήσεις. Το γκολ του Ουέλινγκτον μας λύτρωσε γιατί ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα ήταν άδικο να μην σκοράρουμε. Αυτή η νίκη είναι πολύτιμη για τη συνέχεια. Είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα, με δική μας φιλοσοφία, προϊόν της δουλειάς του προπονητή μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον αγώνα με τον Άρη».
Για τη μέχρι τώρα πορεία: «Η ομάδα παρά το ότι είναι ολοκαίνουργια και με αμέτρητα αγωνιστικά προβλήματα δείχνει μια συνέπεια. Είναι προϊόν του χαρακτήρα μιας ομαδας που θέλει να επιβάλλεται στο παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για αυτούς που αγωνίστηκαν χθες. Ήταν ένα πλάνο ανάγκης. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα έχουμε κάποιες επιστροφές με τον Άρη. Θα είναι διαθέσιμοι οι Νταμπο, Κατελάρης και Ρομπέρζ. Θα δούμε τι θα γίνει και με τον Γιαγκα».
Για τους υπόλοιπους τραυματίες: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί υπάρχει καθημερινή αξιολόγηση από τον κύριο Κακαβελάκη. Ίσως να είναι ο κορυφαίος μαζί με κάποιους συναδέρφους του αυτή τη στιγμή. Θα έχουμε ξανά αξιολόγηση την Πέμπτη. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς που ήταν εκτός και κυρίως στον Μαλεκκίδη που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό τραυματισμό. Περιμένουμε από τον γιατρό να μας ενημερώσει για το πως θα συνεχίσει».
Για τις μετάγραφες: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία της μεταγραφικής συζήτησης αυτή τη στιγμή».
Για τις δηλώσεις του Τσόρνιγκερ για τον Ουέλινκτον: «Σίγουρα είναι απολαυστικές οι διασκέψεις Τύπου του προπονητή μας. Από εκεί και πέρα ήμασταν σίγουροι ότι ο Ουέλινγκτον θα τα πάει περίφημα. Δεν ξεκίνησε καλά και αυτό τον επηρέασε στη ψυχολογία του. Χθες ήταν αλάνθαστος και το ποδόσφαιρο καμιά φορά σου δίνει την ευκαιρία να εξιλεωθείς και αυτό έγινε χθες με τον Ουέλινγκτον».
Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ο Άρης έκανε πολλά βήματα προόδου. 50-50 το παιχνίδι. Σίγουρα περιμένουμε μια κατάμεστη Δυτική. Ο Απόλλωνας παίζει μετά από καιρό Κυριακή και περιμένουμε αρκετό κόσμο. Ο Άρης έκανε ποιοτικές μεταγραφές, αλλά στόχος μας είναι η νίκη».
«Ο Απόλλωνας δεν δίνει απαντήσεις σε κανένα και κυρίως στους οπαδούς του. Χαιρόμαστε που άπαντες αντιλαμβάνονται ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα και άπαντες είναι προσγειωμένοι. Όλοι παραμένουν ταπεινοί και προσγειωμένοι, αυτή την πορεία που κάνουμε τώρα τα τελευταία δέκα χρόνια την κάναμε οκτώ φορές. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας. Δεν πετάμε στα σύννεφα και απεναντίας αυτό μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Για τον Σάλαι: «Αυτό το θέμα το παρακολουθεί διακριτικά ο πρόεδρος της εταιρείας. Ότι είναι να γίνει ο πρώτος που θα το μάθει θα είναι ο Νίκος Κίρζης».
Για τον Ποντικό: «Ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις».
ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια κοντράρονται (19:00) στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
11/04 @ 21:12
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Άχνας-Καρμιώτισσα για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan.
11/04 @ 21:00
Ο Εθνικός Άχνας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά με ανατροπή χάρις τα γκολ των Αντερέγκεν και Λίπσκι κέρδισε με 2-1
08/04 @ 17:33
Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 52 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κοινής επίθεσης, απειλής, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, που διαπράχθηκε την Κυριακή, 06 Απριλίου, 2025, στην Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS