Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Άιζακ Οκόρο "άδειασε" τον Τζρου Χόλιντεϊ με απίθανο euro-step, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πάρει τα βήματά του και τον σκέπασε, κυριολεκτικά, για να γλιτώσει τους Μπακς από ένα σίγουρο καλάθι.
Αν υπάρχει μία ενέργεια που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λατρεύει, αυτή είναι το chase-down block, το κυνήτι του αντιπάλου που φεύγει στον αιφνιδιασμό και πιστεύει ότι θα τον ολοκληρώσει χωρίς πρόβλημα. Ο Άιζακ Οκόρο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (7/12) άλλο ένα μέλος της λίστας των NBAers που πίστεψαν πως θα τα καταφέρουν, αλλά απλώς υπερτίμησαν τις δυνάμεις τους.
Ο παίκτης των Καβαλίερς έκλεψε την μπάλα, έφυγε στο ανοιχτό γήπεδο, "άδειασε" με ένα υπέροχο euro-step τον Χόλιντεϊ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει δύο εύκολους πόντους. Ο Greek Freak είχε "μετρήσει" την κίνησή του, είχε πάρει τα σωστά βήματα, σηκώθηκε στον αέρα και κυριολεκτικά τον σκέπασε για να αποτρέψει ένα σίγουρο καλάθι για το Κλίβελαντ.
sport24.gr
Η πρόβλεψη του υπερυπολογιστή της Opta κατατάσσει τους πρωταθλητές Κύπρου πάνω από Άγιαξ και Μαρσέιγ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
BEST OF THEMASPORTS