Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά, χαρούμενος, ικανοποιημένος από την επιστροφή της ομάδας στις νίκες (η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε την περασμένη Παρασκευή στο Τσίρειο Στάδιο τον Ολυμπιακό για τη 12η αγωνιστική), βρέθηκε την Κυριακή στο ντέρμπι ΑΕΛ-Ομόνοια.
Από τη δυτική κερκίδα παρακολούθησε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής, ενώ σήμερα θα ταξιδέψει στο Δασάκι της Άχνας, όπου θα παρακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι του συμπολίτη Απόλλωνα (την ερχόμενη Κυριακή είναι το Λεμεσιανό ντέρμπι Απόλλων-Άρης), όπου θα πάρει αρκετές σημειώσεις για τους «κυανόλευκους» απέναντι στον Εθνικό, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται αυτή η στροφή του μαραθωνίου.
Σ.Ν.
Η Ανόρθωση πάει στην Λεμεσό σήμερα με στόχο το τρίποντο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/02 @ 22:02
Με την αναμέτρηση Freedom24 Ένωση Νέων Ύψωνα - Ολυμπιακός άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
07/02 @ 21:19
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε για την αντίδραση του Γιόβετιτς μετά το τέλος του αγώνα.
07/02 @ 20:58
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα, αντιδρώντας για την αλλαγή του.
07/02 @ 18:37
Ο Στεπίνσκι είναι και πάλι στις βασικές επιλογές του Αναστασίου για τρίτο σερί αγώνα.
07/02 @ 18:09
Ο Εβάντρο βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της Ομόνοιας μετά από αρκετό καιρό για το πρωτάθλημα.
07/02 @ 17:22
Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ο Μιχάλης Σεργίου – Καταρτίστηκε σε Σώμα το 15μελες Δ.Σ.
BEST OF THEMASPORTS