Ακολουθήστε μας στο Google news
Ντέρμπι στο Τσίρειο Στάδιο η ώρα 19:00 για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.
Η ΑΕΛ υποδέχεται την Ομόνοια, με τους «γαλαζοκίτρινους» να είναι... μακριά από νίκη από την 6η αγωνιστική και 17η Οκτωβρίου όταν κέρδισαν τότε την Ανόρθωση με 2-1, ενώ τους «τριφυλλοφόρους» να είναι πιο «ξεκουραστοι», μιας και διακόπηκε το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στο 17ο λεπτό.
Βέβαια, για τις δύο ομάδες εκκρεμεί και το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, ελέω τότε Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ομόνοιας. Το παιχνίδι για εκείνη την αγωνιστική θα γίνει 22 Δεκεμβρίου στο ΓΣΠ.
Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ σε 10 αγώνες είναι στην 9η θέση με 12 βαθμούς, ενώ η Ομόνοια στην 7η θέση με 13 βαθμούς σε 9 αγώνες.
Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο κρίσιμο, σημαντικό, είναι το σημερινό ντέρμπι για τις δύο ομάδες, οι οποίες «καίγονται» για το τρίποντο.
Από πλευράς ΑΕΛ, ο Ντούσαν Κέρκεζ πιθανολογείται θα παρατάξει ένα σχήμα με Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, Τεϊσέιρα και Ριστέφσκι (ή Νταβερφέλντ), Αντωνίου και Σάντος στα δύο αμυντικά άκρα, Μεντόγεβιτς και Ζντραβκόφσκι ως ανασταλτικά χαφ, με έναν εκ των Ριέρα ή Παπαφώτη πιο μπροστά τους, Έουλερ και Τόρες στα «φτερά» (διεκδικούν θέση οι Πελέ και Γεωργίου), καθώς και Τσάβες στην κορυφή της επίθεσης.
Από πλευράς Ομόνοιας, ο Χένινγκ Μπεργκ πιθανολογείται θα παρατάξει ένα σχήμα με Ουζόχο κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν και Λέζιακς, ανασταλτικά χαφ οι Γκόμεθ και Μιξ, με Παπουλή πιο μπροστά τους, έχοντας στα «φτερά» τους Λοΐζου και Τζιωνή και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσέποβιτς.
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου
19:00 ΑΕΛ – Ομόνοια
Στάδιο: Τσίρειο
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος
Διαβάστε επίσης:
ΛΕΩΝΗ στο {TS}: «Από τις καλύτερες ομάδες και φέτος η ΑΕΛ – Η Ομόνοια θα σε τιμωρήσει αν την υποτιμήσεις»
Θέμα προέκυψε από το... πουθενά για την ΑΕΚ, όσον αφορά την στελέχωση της στον «άσο», αφού ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας, Γιώργος Αθανασιάδης, ζήτησε να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην Ελλάδα, επικαλούμενος προσωπικούς/οικογενειακούς λόγους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS