Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, εξέφρασε την πρόθεση του για αποχώρηση από την ομάδα της Αραδίππου, εξηγώντας τους λόγους.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τις αντιδράσεις για τον ορισμό του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια στις 26/12: «Πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, γιατί θέλουν και οι παίκτες να πάνε στις οικογένειες τους, είναι γιορτές. Είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις της Ομόνοιας».
Για τον Ερμή: «Είμαστε στη 2η θέση τώρα και είμαστε κοντά στον στόχο μας. Πρέπει να πάμε αήττητοι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε στην Α΄ κατηγορία».
Για το ντέρμπι της Αραδίππου: «Είμαστε το καλύτερο χωριό, γεμίζει το γήπεδο σε τέτοιο ντέρμπι, όμως δεν με χαροποιεί που είμαστε χωρισμένοι στο ίδιο χωριό. Θα ήμουν χαρούμενος αν ήταν μία η ομάδα του χωριού και να μην υπάρχουν αντίπαλοι. Αν ήμασταν μία ομάδα θα είχαμε γήπεδα δικά μας, δικές μας ακαδημίες και θα βγάζαμε δικούς μας ποδοσφαιριστές. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε, όμως με έχει κουράσει όλο αυτό με τις αντιδράσεις».
Στη συνέχεια εξέφρασε την πρόθεση αποχώρησης του από την προεδρία: Το ψήνω και το μελετώ ότι θα αποχωρήσω από τον Ερμή. Κουράστηκα όλη η πίεση να πέφτει πάνω μου και να μην έχουμε ούτε γήπεδο. Δεν έχουμε βοήθεια από τον ΚΟΑ, είναι και κομματικοποιημένα τα πράγματα. Το νιώθω γιατί το βλέπω αυτό, είμαστε οπισθοδρομικοί στην Αραδίππου. Δεν γίνεται να έχουμε ένα γήπεδο 75 χρόνια. Αύριο αν μπει κόσμος στις κερκίδες θα είναι επικίνδυνο, είναι ακατάλληλες. Δεν τους ενδιαφέρει, προτιμούν να κατασκευάζουν άλλα πράγματα.
Αν φύγω όμως εγώ από τον Ερμή, η ομάδα θα πάει στον πάτο. Είχα προσεγγίσεις και ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές, όμως δεν είναι δικός μου ο Ερμής και δεν θέλω να πειράξω το Σωματείο. Τα λάθη που γίνονται στη Β΄ κατηγορία για τους διαιτητές, είναι επειδή είναι μαθητευόμενοι για να μπουν στην Α΄ κατηγορία, μαθαίνουν πάνω μας οι διαιτητές και γίνονται πολλά λάθη».
Η ΚΟΠ με ανακοίνωση της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της προς την Καρμιώτισσα και την οικογένεια του Σταύρου Δημοσθένους, που δοοφονήθηκε το πρωί της Παρασκευής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS