Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Φακούντο Μπερτόγλιο παίρνει το… όπλο του και φωνάζει παρών ενόψει των δύσκολων αγώνων της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Αστέρα την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Αργεντίνος εξέτισε χθες τις τρεις αγωνιστικές της απίστευτης -με βάσει τα όσα έγιναν στον Βόλο- αποβολής του. Ο Άρης γνώρισε την βαριά ήττα (0-5) από τον ΠΑΣ, απέδρασε με σπουδαία νίκη (0-1) μέσα από την Τούμπα και χθες πήρε προβάδισμα στο κύπελλο κόντρα στον ΟΦΗ (3-1).
Με τον ΠΑΣ το κενό του Μπερτόγλιο δεν καλύφθηκε. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Απόντος του Μπερτόγλιο ο Αρης έχει τρομερό πρόβλημα ανάπτυξης, σωστής κυκλοφορίας και κάθετης πάσας. Κάτι το οποίο… έβγαζε μάτια με τον ΠΑΣ, ενώ πρόκειται για ένα πρόβλημα που υπήρχε και δεν αναδείχθηκε φέτος.
Στα άλλα δυο παιχνίδια, το “τρικ” με τον Εντιαγέ είχε αποτέλεσμα, όμως κατά γενική ομολογία, η επιστροφή του Μπερτόγλιο, αναμένεται να δώσει πλουραλισμό μεσοεπιθετικά και ποιότητα. Ο ίδιος δεν κρύβει ότι μοιάζει με θηρίο στο κλουβί κι ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση.
Την στιγμή μάλιστα που την Κυριακή θα λείψει ο Εντιαγέ, λόγω τιμωρίας.
Πηγή: www.pressaris.gr
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS