Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Έρλινγκ Χάαλαντ φέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε το ποσό που σκοπεύει να ξοδέψει για να κάνει το μεγάλο «μπαμ».
Έτοιμη να… ξηλωθεί για τα καλά, ώστε να κάνει δικό της το πιο «hot» όνομα της μεταγραφικής πιάτσας (μαζί με αυτό του Εμπαπέ) παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει η «Bild», οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αποφασισμένοι μετά και την έλευση του Ραλφ Ράνγκνικ να κινηθούν δυναμικά για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν παρουσιάζονται διατεθειμένοι να δελεάσουν τη Ντόρτμουντ μ’ ένα τεράστιο ποσό, προσφέροντας περίπου 118 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Νορβηγού φορ.
Εξάλλου το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η επιθυμία του Ράνγκνικ γι’ απόκτηση του Χάαλαντ δεν θα επηρεαστεί από το γεγονός ότι η προπονητική του θητεία στη Γιουνάιτεντ θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Κι αυτό διότι στη συνέχεια θ' αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή κι απ' αυτό θα εξακολουθήσει να έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.
sport-fm.gr
Η Αστυνομία με επιστολή της εγείρει θέμα ασφαλείας του ΓΣΠ ενόψει του αγώνα Ομόνοια-Πάφος για το Conference League, όπως είχε κάνει και πριν τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/02 @ 19:33
H Τσέλιε ανέβασε ένα βίντεο ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ με τον Ρόμαν Μπέζιακ.
08/02 @ 20:05
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά την νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας Αραδίππου με 2-0.
08/02 @ 17:30
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τραγωδία της Θύρας 7.
07/02 @ 22:02
Με την αναμέτρηση Freedom24 Ένωση Νέων Ύψωνα - Ολυμπιακός άνοιξε σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
07/02 @ 21:19
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε για την αντίδραση του Γιόβετιτς μετά το τέλος του αγώνα.
07/02 @ 20:58
Ο Στέφαν Γιόβετιτς έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα, αντιδρώντας για την αλλαγή του.
BEST OF THEMASPORTS