Ακολουθήστε μας στο Google news
Αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Έρλινγκ Χάαλαντ φέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε το ποσό που σκοπεύει να ξοδέψει για να κάνει το μεγάλο «μπαμ».
Έτοιμη να… ξηλωθεί για τα καλά, ώστε να κάνει δικό της το πιο «hot» όνομα της μεταγραφικής πιάτσας (μαζί με αυτό του Εμπαπέ) παρουσιάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει η «Bild», οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αποφασισμένοι μετά και την έλευση του Ραλφ Ράνγκνικ να κινηθούν δυναμικά για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν παρουσιάζονται διατεθειμένοι να δελεάσουν τη Ντόρτμουντ μ’ ένα τεράστιο ποσό, προσφέροντας περίπου 118 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Νορβηγού φορ.
Εξάλλου το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η επιθυμία του Ράνγκνικ γι’ απόκτηση του Χάαλαντ δεν θα επηρεαστεί από το γεγονός ότι η προπονητική του θητεία στη Γιουνάιτεντ θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Κι αυτό διότι στη συνέχεια θ' αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή κι απ' αυτό θα εξακολουθήσει να έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.
sport-fm.gr
Σύμφωνα με τον έγκυρο Αργεντίνο ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο o Ρόμπερτ Έργας βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Άρη Λεμεσού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
BEST OF THEMASPORTS