Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Εξακολουθεί να πιέζει την πρωτοπόρο Νάπολι η Ίντερ, που επικράτησε 2-0 της Σπέτσια στο Μιλάνο. Μία ακόμα γκέλα για τη Ρόμα, που ηττήθηκε 1-0 στην Μπολόνια.
Από το καλό στο καλύτερο η Ίντερ, που επιβλήθηκε 2-0 της Σπέτσια στο Μιλάνο και πλησίασε στο -1 την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σασουόλο.
Παράλληλα, οι «νερατζούρι» ανέβηκαν -έστω και προσωρινά- στη 2η θέση, ενόσω διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 7 ματς (5-2-0).
Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, η θλιβερή Ρόμα ηττήθηκε 1-0 στην Μπολόνια κι έχασε σημαντικό έδαφος στην κούρσα για την τετράδα.
Στο «Σαν Σίρο», η Ίντερ ευτύχησε να προηγηθεί στο 36’ της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Σπέτσια, με τον Γκαλιαρντίνι να νικάει τον Προβεντέλ μετά από πάσα του Μαρτίνες.
Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Ιντζάγκι έκανε διαχείριση κι έφτασε σε 2ο τέρμα στο 58’ με πέναλτι του Μαρτίνες, ο οποίος είχε διαφωνία με τον Τσαλχάνογλου σχετικά με την εκτέλεση.
Στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα», η Μπολόνια ξεκίνησε φουριόζα και μπήκε μπροστά στο 35’ με εξαιρετικό πλασέ του Σβάνμπεργκ, που έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του Ρουί Πατρίσιο.
Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ανταποδώσουν, όμως δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στην τελική ενέργεια και μοιραία έφυγαν με άδεια χέρια.
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Τρίτη 30/11
Αταλάντα-Βενέτσια 4-0
(7', 12', 67' Πάσαλιτς, 57' Κόπμαϊνερς)
Φιορεντίνα-Σαμπντόρια 3-1
(23' Καγιεχόν, 32' Βλάχοβιτς, 45' Σότιλ - 15' Γκαμπιαντίνι)
Σαλερνιτάνα-Γιουβέντους 0-2
(21’ Ντιμπάλα, 70’ Μοράτα)
Βερόνα-Κάλιαρι 0-0
Τετάρτη 1/12
Ίντερ-Σπέτσια 2-0
(38' Γκαλιαρντίνι, 58' πεν. Μαρτίνες)
Μπολόνια-Ρόμα 1-0
(35' Σβάνμπεργκ)
Σασουόλο-Νάπολι (21:45)
Τζένοα-Μίλαν (21:45)
Πέμπτη 2/12
Τορίνο –Έμπολι (19:30)
Λάτσιο-Ουντινέζε (21:45)
Η επόμενη (16η) αγωνιστική:
Σάββατο 4/12
Μίλαν-Σαλερνιτάνα (16:00)
Ρόμα-Ίντερ (19:00)
Νάπολι-Αταλάντα (21:45)
Κυριακή 5/12
Μπολόνια-Φιορεντίνα (13:30)
Σπέτσια-Σασουόλο (16:00)
Βενέτσια-Ελλάς Βερόνα (16:00)
Σαμπντόρια-Λάτσιο (19:00)
Γιουβέντους-Τζένοα (21:45)
Δευτέρα 6/12
Έμπολι-Ουντινέζε (19:30)
Κάλιαρι-Τορίνο (21:45)
Πηγή: Sport-fm.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε δύο φορές με τον Χάλαντ, τη δεύτερη μάλιστα στο 80ο λεπτό, όμως η Ρεάλ έδειξε για ποιο λόγο είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς έκανε απίστευτη ανατροπή στο φινάλε και πήρε τη νίκη με 3-2, που την καθιστά μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους 16.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/02 @ 00:06
Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη επί της Αϊντχόφεν με 2-1 χάρη στο χρυσό γκολ του Εμπανγκούλα στο 82', που της έδωσε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς των playoffs στην Ολλανδία για την πρόκριση στους 16 του Champions League.
11/02 @ 23:58
Η Ντόρτμουντ πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος και με τρία γκολ πήρε μία μεγάλη νίκη 0-3 επί της Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και πλέον έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στη ρεβάνς των playoffs για την πρόκριση στους 16 του Champions League.
11/02 @ 23:45
Ο Λιβάι Γκαρσία πραγματοποίησε την Τρίτη (11/2) το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σπάρτακ Μόσχας στη φιλική ήττα από τη Ζενίτ με 0-3.
11/02 @ 23:02
Με ένα καταπληκτικό σουτ του Γουέστον ΜακΚένι, η Γιουβέντους πήρε προβάδισμα κόντρα στην Αϊντχόφεν.
11/02 @ 22:53
Η Ρεάλ Μαδρίτης πίεζε ασφυκτικά τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι «πόλιτες» ήταν αυτοί τελικά που βρήκαν το γκολ, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να κάνει το 1-0.
11/02 @ 22:24
Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάχθηκε κατά της ανακοίνωσης που έβγαλε η διοργανώτρια αρχή το πρωί της Τρίτης, τονίζοντας πως η Super League είναι συνεταιρισμός ομάδων και όχι τσιφλίκι.
BEST OF THEMASPORTS