Ακολουθήστε μας στο Google news
Στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα με την ΑΕΚ, ο Ντούσαν Κέρκεζ είχε βάλει αλλαγή τον Θέμη Θεμιστοκλέους. Ένα παιδί 17 χρόνων, του οποίου η θέση είναι κεντρικός χαφ…
«Βλέπει περισσότερο μπροστά, αφού έχει καλή τεχνική κατάρτιση, μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα», μας είπε άνθρωπος που ξέρει τον νεαρό παίχτη από τότε που έκανε τα πρώτα του βήματα στα «εκκολαπτήρια» του συλλόγου.
Φέτος τον… φώναξε για προπονήσεις στην επαγγελματική ομάδα ο Ντούσαν Κέρκεζ, προφανώς τον «στάμπαρε» βλέποντας τον να αγωνίζεται με την ομάδα Κ-19, της οποίας είναι βασικό στέλεχος. Έχει οκτώ συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα, σημείωσε ένα τέρμα.
Η Κ-19 είναι δεύτερη στην βαθμολογία με 24 βαθμούς, έναν πίσω από την Ομόνοια.
Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο OMONOIA TV και μίλησε για όλα τα θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τις φορολογικές οφειλές των Σωματείων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS