Ρεβάνς για το χαμένο προ ημερών θρίλερ πήραν οι Λέικερς, οι οποίοι επικράτησαν με 117-92 στην έδρα των Κινγκς. Οι Σανς επικράτησαν στην… ματσάρα κόντρα στους Γουόριορς μέσα στο Φοίνιξ.
Το… αίμα τους πήραν πίσω οι Λέικερς, οι οποίοι επικράτησαν στο Σακραμέντο με 92-117 των Κινγκς.
Το Λος Άντζελες αγωνίστηκε χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος μπήκε στο πρωτόκολλο κορωνοϊού, και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη τα ξημερώματα στο NBA.
Στο άλλο σπουδαίο παιχνίδι της βραδιάς, διεξήχθη το παιχνίδι των Σανς με τους Γουόριορς, με τους «ήλιους» να παίρνουν τη νίκη (104-96) και να ρίχνουν τους «πολεμιστές» από την κορυφή της Λίγκας. Παράλληλα, το Φοίνιξ έφτασε τις 17 σερί νίκες και είχε πολύ μεγάλα τρίποβντα από τους Κράουντερ και Σάμετ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
Ράπτορς-Γκρίζλις 91-98
Νετς-Νικς 112-110
Μπλέιζερς-Πίστονς 110-92
Σανς-Γουόριορς 104-96
Κινγκς-Λέικερς 92-117
sport-fm.gr
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.