Ρεβάνς για το χαμένο προ ημερών θρίλερ πήραν οι Λέικερς, οι οποίοι επικράτησαν με 117-92 στην έδρα των Κινγκς. Οι Σανς επικράτησαν στην… ματσάρα κόντρα στους Γουόριορς μέσα στο Φοίνιξ.
Το… αίμα τους πήραν πίσω οι Λέικερς, οι οποίοι επικράτησαν στο Σακραμέντο με 92-117 των Κινγκς.
Το Λος Άντζελες αγωνίστηκε χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος μπήκε στο πρωτόκολλο κορωνοϊού, και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη τα ξημερώματα στο NBA.
Στο άλλο σπουδαίο παιχνίδι της βραδιάς, διεξήχθη το παιχνίδι των Σανς με τους Γουόριορς, με τους «ήλιους» να παίρνουν τη νίκη (104-96) και να ρίχνουν τους «πολεμιστές» από την κορυφή της Λίγκας. Παράλληλα, το Φοίνιξ έφτασε τις 17 σερί νίκες και είχε πολύ μεγάλα τρίποβντα από τους Κράουντερ και Σάμετ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
Ράπτορς-Γκρίζλις 91-98
Νετς-Νικς 112-110
Μπλέιζερς-Πίστονς 110-92
Σανς-Γουόριορς 104-96
Κινγκς-Λέικερς 92-117
sport-fm.gr
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.