Ακολουθήστε μας στο Google news
Ό,τι και να πούμε...
Είμαστε, οι άντρες, τυχεροί.
Πολύ τυχεροί: στη χώρα μας υπάρχουν πάρα πολλές εντυπωσιακές γυναίκες, με αναλογίες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, όμορφες σε σημείο που να κάνεις επανειλημμένα τον σταυρό σου και ούτω καθεξής.
Σωστό: οι Ελληνίδες είναι πάρα πολύ όμορφες γυναίκες και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν ακόμα και οι πιο αδιάφορες πέτρες.
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κορίτσια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, καθώς έχουν αυτό το κάτι παραπάνω που τις κάνει να ξεχωρίζουν.
Ξεκάθαρα μία από αυτές είναι και η Μαριάννα Καλλέργη. Η αθλήτρια πολεμικών τεχνών που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο “Survivor” του ΣΚΑΪ (το πρώτο που προβλήθηκε μετά από το παρθενικό του MEGA, στο οποίο νικητής ήταν ο Ντάνος) είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες, με πρόσωπο και κορμί να βρίσκονται σε σπάνια αρμονία.
Η πανέμορφη και γυμνασμένη Μαριάννα, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές λήψεις από εκείνες που σε κάνουν να πατάς αυτομάτως το like και την καρδούλα, χωρίς καν να το σκεφτείς.
Εν συνεχεία, απλά θαυμάζεις μέχρις ότου ν’ αλλάξει η μέρα, η βδομάδα, η εποχή.
Νομίζετε πως τα παραλέμε:
Δείτε παρακάτω τις φωτό της εκθαμβωτικής κ. Καλλέργη και το συζητάμε εκ νέου:
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα (22/10) η πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
BEST OF THEMASPORTS