Ακολουθήστε μας στο Google news
Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει...
«Τέσσερα τμήματα του Σωματείου μας είχαν υποχρεώσεις την εβδομάδα (22/11 – 29/11) που μας πέρασε.
Η ομάδα ποδοσφαίρου είχε διπλή υποχρέωση. Την περασμένη Πέμπτη εξήλθε ισόπαλη, εκτός έδρας, απέναντι στην Καραμπάχ με 2-2 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Χθες, το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ διακόπηκε στο 15ο λεπτό της λόγω πυκνής ομίχλης και χαμηλής ορατότητας.
Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών κέρδισε εκτός έδρας την Αναγέννηση Δερύνειας με 2-3 σετ (25-22, 19-25, 19-25, 25-22, 13-15) και με το δίποντο που πήρε παραμένει μόνη πρώτη και αήττητη με 17 βαθμούς.
Η ομάδα φούτσαλ επανήλθε στις επιτυχίες καθώς κέρδισε τον Αραράτ με 4-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα με 13 βαθμούς.
Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών κέρδισε εντός έδρας τον Διόνυσο με 3-1 σετ (25-18, 20-25, 25-11, 25-14). και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βα.
Έφτιαξαν ατμόσφαιρα οι ΑΕΛίστες, στην σημερινή επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας τους και μαζί με τους παλαίμαχους έγιναν ένα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS