Μετά τη διακοπή του «αιώνιου» ντέρμπι, λόγω πυκνής ομίχλης και χαμηλής ορατότητας, δεν επηρεάζεται μόνο το καλεντάρι, αλλά και η κίτρινη που δόθηκε στον Ζόρντι Γκόμεθ.
Ο αρχηγός των πρασίνων, συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, τρεις στο σύνολο, και θα έχανε ένα από τα επόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ ή ΑΕΛ. Παρόλα, αυτά, ο 36 μέσος, δεν θα απουσιάσει από κάποια από τα επερχόμενα ματς του τριφυλλιού διότι η αναμέτρηση ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, δεν τελείωσε ποτέ και το φύλλο αγώνος δεν έκλεισε.
Έτσι, ο Ζόρντι θα εκτίσει την ποινή του, σε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια, από τη μέρα που θα συνεχιστεί και θα τελειώσει το ματς με τους γαλαζοκίτρινους και ο Χένινγκ Μπεργκ τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του.
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.