Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Στεφ Κάρι έφτασε τα 100 τρίποντα σε 19 αγώνες τη φετινή σεζόν κι έγινε ο πρώτος που φτάνει τόσο γρήγορα σε αυτόν τον αριθμό.
Βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα από την αρχή της περιόδου κι αυτό αποδείχθηκε με ένα ιστορικό ρεκόρ που πέτυχε.
Ο λόγος για τον Στεφ Κάρι, ο οποίος έχει ευστοχήσει σε 100 τρίποντα στο φετινό πρωτάθλημα κι έγινε ο πρώτος παίκτης που φτάνει τόσο γρήγορα σε αυτόν τον αριθμό σε μία σεζόν.
Συγκεκριμένα, ο γκαρντ των Γουόριορς χρειάστηκε μόλις 19 ματς για να φτάσει στα 100 εύστοχα τρίποντα και κατέρριψε τις δύο προηγούμενες επιδόσεις που ανήκαν στον ίδιο, από τις σεζόν 2015-16 και 2018-19, όταν και είχε 100 τρίποντα στους 20 πρώτους αγώνες.
sport-fm.gr
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει το πρόγραμμα από την 3η μέχρι την 16η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS