Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρεται στη χθεσινή διαιτησία του αγώνα της ομάδας απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς.
Αναλυτικά:
«Ένας σοφός γέροντας σήμερα (σ.σ. χθες), μας είπε στην κερκίδα, πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να είμαστε κοινωνικό ίδρυμα! Πόσο δίκαιο; Έχει όλη την χρονιά τα έχουμε δει όλα! Μας κλέβουν μπροστά από τα μάτια μας. Μας χτυπάνε ακατάπαυστα και εμείς γυρίζουμε το άλλο μάγουλο. Μέχρι πότε;
Τόσο πολύ σας πονάει που η Κερύνεια είναι στην Ά Κατηγορία; Τόσο πολύ βλέπετε Κερύνεια και τρέχετε να κρυφτείτε; Ως πόσο; Μέχρι πότε θα μας κοροϊδεύετε; Ο κόσμος, ευτυχώς έχει μάτια και βλέπει.
Νεοκλέους μπορείς να ψάξεις τον όρο της λέξης Ποθκιάντραπος - Ξεδιάντροπος στο λεξικό. Είσαστε επικίνδυνοι προς το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Παίζει καμία αξιολόγηση ή είσαστε τίποτε μες την Κυβέρνηση; Εκτός και αν ο πόλεμος ενάντια στην Κερύνεια είναι οργανωμένος;
Όπως και να έχουν τα πράγματα,
Η ΠΑΕΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ.
ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».
Δίδοντας συνέχεια στο χθεσινό μας ρεπορτάζ για τις επαφές του Νίκου Κίρζη, με επιχειρηματία που έχει έδρα την Αγγλία, δεν υπάρχει διάψευση από το περιβάλλον του προέδρου της κυανόλευκης εταιρίας…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS