Βίντεο από το οδοιπορικό στο γήπεδο «Γρηγόρης Αυξεντίου» στην Λύση δημοσιοποίησε ο ΑΣΙΛ.Αναλυτικά:
Οδοιπορικό της διαδρομής προς το ιστορικό γήπεδο "Γρηγόρης Αυξεντίου" στην Λύση.
Το 1ο γήπεδο σε ολόκληρη την Κύπρο με γρασίδι και προβολείς , με αποκορύφωμα τα καλοκαιρινά τουρνουά ,όπου φιλοξενούνταν όλες οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου ,της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τουρνουά όπου ακόμα και σήμερα φαντάζουν ακατόρθωτα να πραγματοποιηθούν ακόμα και για τις μεγάλες ομάδες του νησιού!
Ευχαριστούμε τους Kyriacos Andreou και Tasos Costeas για το βίντεο και την περιγραφή!
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.