Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής της ομάδας Νέων της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, μίλησε την Παρασκευή στον ΣΠΟΡ FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για τα γκολ των Λάζαρου και Γκόμεθ: «Ομορφαίνουν το άθλημα. Εξαιρετική έμπνευση και μακάρι ένα από τα δύο να αναδειχθεί το καλύτερο και της διοργάνωσης».
Για το Ανόρθωση-Απόλλων: «Είχε βγάλει αρκετά προβλήματα σαν ομάδα η Ανόρθωση. Χθες έβγαλε υγεία και σταθερότητα η Ανόρθωση και μια διαφορετική εικόνα. Από την αρχή, το έργο του Απόλλωνα θα ήταν δύσκολο, σε όποια κατάσταση και να ήταν η Ανόρθωση. Ο Απόλλωνας είναι στην κορυφή, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι ο τίτλος. Πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία, αλλα επιβάλλεται να δείξεις καλή εικόνα και ότι άξια βρίσκεται στην πρώτη θέση ο Απόλλωνας».
Για το τι θα σημαίνει ενδεχόμενη νίκη του Απόλλωνα: «Είναι νωρίς, αλλά ο Απόλλωνας με νίκη είναι το πρώτο φαβορί και με ισοπαλία στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια. Θα έχει προβάδισμα ο Απόλλωνας, οι υπόλοιποι θα μείνουν πολύ πίσω. Με νίκη, αφήνει πίσω τρεις δυνατούς ανταγωνιστές. Μια ομάδα που είναι 7η ή 8η είναι πολύ δύσκολο να τερματίσει πρώτη».
Για την πορεία του Απόλλωνα: «Οι ποδοσφαιριστές έχουν αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του προπονητή, με γρήγορο πρέσσινγκ και απλό ποδόσφαιρο. Είναι ομάδα του συνόλου και δεν βασίζεται σε μονάδες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει αλλάξει πρόσωπο μετά τα ευρωπαϊκά και έχει πείσει και τον πιο δύσπιστο οπαδό του για το ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Δεν φαίνονται και οι απουσίες, όποιος ποδοσφαιριστής μπαίνει τα δίνει όλα».
Για τα υπόλοιπα ντέρμπι της αγωνιστικής: «Ευχή μου είναι να τελειώσουν ισόπαλα. Αν και εκεί πιστεύω πως θα καταλήξουν τα δύο παιχνίδια. Χαίρομαι που θα υπάρχει κόσμος στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν αυτή την ατμόσφαιρα. Πιστεύω πως ο Δεκέμβριος θα κρίνει αρκετά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ομάδων για τον Ιανουάριο, είναι πολύ σημαντικός».
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (20:00) με την Ντιναμό Κιέβου στο στάδιο «Αλφαμέγα», στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό του Champions League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
BEST OF THEMASPORTS