Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μετά το ματς με την ΑΕΚ αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στην Ομόνοια.
Αναλυτικά:
«Στο ποδόσφαιρο ακόμα και αν μια ομάδα είναι καλύτερη από την άλλη αν δεν σκοράρει δεν αλλάζει κάτι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο α' ημίχρονο, στο β' η εικόνα με τις αλλαγές άλλαξε και μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Φεύγουμε με τον ένα βαθμό και βλέπουμε μπροστά. πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε όταν χάνουμε μια ευκαιρία, να εκμεταλλευτούμε την επόμενη. Είναι και το γόητρο, στο παραδοσιακό ντέρμπι. Έχουμε έξι μέρες για να πάμε στο ματς για να νικήσουμε την Ομόνοια.
Για τον Λουντέμο: Ο Μάριους Λουντέμο χτύπησε. Είναι αρκετά επίπονο. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κάτι σοβαρό. Δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε παιχνίδι χωρίς τραυματισμό. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να έχουμε επιστροφές. Εδώ και 5 αγωνιστικές που είμαστε αήττητοι, δεν έχει ο προπονητής μας τις πολλές επιλογές. Ευελπιστώ πως θα είναι μια ήσυχη εβδομάδα.
Για τον κόσμο: Το δύσκολο είναι η καθημερινή. Ο ΑΠΟΕΛίστας έχει δείξει και καθημερινές πως είναι κοντά στην ομάδα. Ακολουθεί το ματς που περιμένουν όλοι πάντα και περιμένουμε ότι θα έχουμε αρκετά μεγάλη προσέλευση».
Η Εθνική θα παίξει με το Ισραήλ στους «16» του Ευρωμπάσκετ, ενώ γνωρίζει και το μονοπάτι που θα χρειαστεί να ακολουθήσει εφόσον συνεχίσει στα νοκ-άουτ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS