Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της ΕΝΑΔ, Κώστας Καϊάφας μίλησε στον Super Sport FM για το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας και τον τίτλο.
Τι δήλωσε:
Για το πρωτάθλημα: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά, τώρα βρίσκουν τα πόδια τους».
Για το ΑΠΟΕΛ: «Έχει βελτιωθεί, μπορεί να κερδίσει στην Αρένα. Αν δεν κερδίσει σήμερα θα τα έχει ξανά όλα από την αρχή».
Για την Ανόρθωση: «Σαν προπονητής και σαν φίλαθλος, εμπιστεύομαι τον Τιμούρ Κετσπάγια. Είμαι σίγουρος πως θα επαναφέρει την ομάδα εκεί που θέλουν να βρίσκεται».
Για την ΑΕΛ: «Το θέμα είναι πως θα διαχειριστεί την κατάσταση μαζί με τον προπονητή. Θα είναι έγκλημα να φύγει ο Ντούσαν. Θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Με υπομονή και δουλειά θα επιστρέψει στις νίκες».
Για τον Άρη: «Η Ομόνοια διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι χθες. Ο Άρης όμως έχει πολύ καλή ομάδα και θα είναι μέχρι το τέλος εκεί. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, εμπειρία στην ομάδα, έναν καλό Κύπριο προπονητή και πιστεύω πως θα είναι εκεί».
Για Ολυμπιακό και Πάφο: «Θέλουν πολύ δουλειά για να αντέξουν. Έχουν όμως πολύ καλές ομάδες, θα παλέψουν και θα έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».
Αν είναι Απόλλωνας και ΑΕΚ τα φαβορί: «Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να είναι πιο μπροστά, όμως είναι μακρύ το πρωτάθλημα και θα χαθούν βαθμοί από τους πρωτοπόρους».
Αν μπορεί η Ομόνοια να κάνει αντεπίθεση: «Και η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ μπορούν να βρεθούν εκεί. Δεν ξέρω αν μπορούν να ακολουθήσουν Ανόρθωση και ΑΕΛ, αλλά θα το παλέψουν».
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανάφερε στην ιστοσελίδα Sportal.gr και την εκπομπή "Sportal Guest"ότι ήθελε τον Πέτρο Μάνταλο στο ΑΠΟΕΛ, τον Ιανουάριο του 2023.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS