Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κύπριος κόουτς, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, μίλησε στον Super Sport FM το πρωί της Δευτέρας για το τέλος της συνεργασίας του με τον Κεραυνό Στροβόλου.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για την αποδέσμευση του από τον Κεραυνό: «Ήθελα να περάσουν κάποιες ημέρες. Ήταν μια μεγάλη θητεία όπου τα συναισθήματα ήταν έντονα. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα για εμένα. Δεν είναι μόνο τα έξι χρόνια που ήμουν στον Κεραυνό. Πάντα ήμουν σε ομάδα που πρωταγωνιστούσαν οπότε η πίεση και η δουλειά ήταν τεράστια. Τώρα έχω τον χρόνο να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου, να καθαρίσει το μυαλό μου και να επανέλθω πιο δυνατός. Το άθλημά μας είναι πολύ απαιτητικό, ειδικά όταν είσαι σε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί σε Κύπρο και Ευρώπη. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου να πάω στον Κεραυνό παρά τις προτάσεις που είχα. Κάποια στιγμή ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα. Ίσως όχι με τον τρόπο που ήρθε. Μόλις ενημερώθηκα πέρασαν από το μυαλό μου θέματα που μπορούσαμε να προσπεράσουμε. Οι κόποι μου, οι επιτυχίες που περάσαμε. Ήταν λίγο δύσκολο».
Για το τι κρατά και τι θα άλλαζε από αυτά τα χρόνια του στον Κεραυνό: «Πολλές φορές από όταν ανάλαβα τον Κεραυνό από το στενό οικογενειακό περιβάλλον που συζητάμε και όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα και το ντάμπλ, μου έλεγαν ότι ίσως είναι η ώρα να αποχωρήσεις επειδή είναι καλό να αποχωρείς μετά από επιτυχίες. Τελικά είχαμε και άλλα να πετύχουμε, όπως η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα κρατήσω όλες αυτές τις επιτυχίες. Είμαστε η μοναδική ομάδα που το κατάφερε αυτό. Νομίζω ότι αυτό που θα άλλαζα θα ήταν να αποχωρήσω από τον Κεραυνό το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν θέλω να ακουστεί λάθος αυτό που λέω, αλλά είναι αυτό που νιώθω. Ένιωθα ότι είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος μου στην ομάδα. Τελικά συνεχίσαμε, όμως ήταν κάτι που ένιωθα λόγω κάποιων καταστάσεων. Αυτά είναι μαθήματα για το επόμενο βήμα».
Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Τώρα αν το επόμενο βήμα θα είναι στην Κύπρο ή το εξωτερικό αυτό δεν το κοιτάζω. Θέλω απλά μια ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό».
Πάει γι' άλλα ο Απόλλωνας...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS